-
Candida
cure, ne znam je li postojao topic o tome. ako je, micite moj i stavite ga tamo di spada, pliz. hvala vam unaprijed.
ja sam vecinom na Potpomognutoj, ali sad me nekaj zanima drugo. danas sam bila kod ginicke i rekla je da imam pojacani oblik candide. informirala sam se o svemu na netu, ali nisam nigdje nasla utjece li ona na sposobnost zaceca?? kolike su nam sanse za zacnemo dijete ako se ona pojavi / pojavljuje. da vas sad ne tupim detaljima, mi radimo na bebici vec cca 7 mj intenzivno, ali sad mi se prvi pta ovo pojavilo kao neka (po mom misljenju) prepreka. trebala sam ca 26./ 27. ovog mj. dobiti m, ali umjesto toga sam 27.3. dobila samo neko roskasto krvarenje, nista jako ni intenzivno, vidljivo jedino na dnevnom ulosku,ali ne i na wc papiru :? doc je rekla kako se njoj ipak cini da je to mozda neki oblik M, ali jako jako slabi , a ne trudnoca, ali ako sumnjamo da bi mogla biti, nek pricekam s terapijom (dala mi je diflucan kapsulu i canesten vaginalete).
hvala unaprijed na odgovoru
-
p.s. cure, zna li netko kaj je to acidi borici?? to mi je nalijala danas ginicka dok sam bilakod nje i pece ko sam vrag. nit mogu sjedit, nit lezat nit stajat...
-
Franny...imaš na "A što kaže priroda" nekoliko topica o kandidi. Pogleda malo, možda nađeš nešto što će ti pomoći
-
Hvala ti! idem odmah pogledat!
pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma