Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: ME bambus ili/i Flafi konoplja i bambus?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno ME bambus ili/i Flafi konoplja i bambus?

Znam da je tesko pitanje jer odgovor ovisi o preferencijama prematalice, konstituciji korisnika i jos mali milion faktora ALI pitat cu svejdno

Kakva su vasa iskustva sa ME bambus i Flafi konoplja i bambus pelenicama?
    Bi li kupile i jedne i druge ili samo jedne? Koje?
    Koje su bolje za novorodence (ME?), a koje za puzavce i hodace?
    Jesu li Flafi konoplja i bambus tanje od pamucnih Ema?
    Da li je mudro kupiti za ME njihov cover, za Flafice njihov?

Vrijeme susenja mi ne igra veliku ulogu (bar mislim) jer i nemam opciju susenja osim u susilici. Zato bi se i usudila kupiti ove od konoplje (citam da susenjem na zraku otvrdnu i postaju grublje).

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja cu ti reci ukratko kako sam se ja snasla sa platnenim dok se netko ne javi sa vise iskustva.
    Uzela sam tu na burzi vise vrsta platnenih pelena,cijena je ok i bile su za probu koje ce nam najbolje pasati.Ja sam htjela isto flafice ali bolje nam pristaju naturine.I kada sam nasla sta mi najbolje odgovara tek sam onda kupila nove par komada.
    Ali ja na pocetku nisam odmah koristila platnene,em sto je beba bila jako sitna pa je toga bilo svagdje,em sto nisam imala nikoga za pomoci pri ruci(ja i muz sami).

Sto se tice covera imala sam i rodin i naturin i sada sam probala ME na cicak-e tu sam se preporodila.Ali moram priznati da mi je rodin bio najbolji dok je mala bila manja.
    Trebas probati par opcija pa vidjeti sta ti najbolje odgovara.Netko je zadovoljan sa jednim netko sa drugim ali ono sto ce odgovarati tvojoj bebi tebi ce biti najbolje.

Sretno.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Lasta, hvala ti na tvom iskustvu.

Većinom sam nailazila na takve preporuke-kupi više različitih, probaj pa nadokupi. Ja bih ipak išla ovim putem, informirala se, kupila i pokušala ih koristiti odmah- tvrdoglavo biće (imat ću pomoć u kućanstvu ).

Jesi li imala ove pelenice koje mene zanimaju?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

moje iskustvo s flafinim konoplja bambus je super. koristim ih za noc. ME imam obicne pamucne i s njima sam zadovoljna. natura fitted mi nikak ne pasu-male su mi, pocketice su mi bolje. s flaficama sam zadovoljna al nekak kao da ce mi skoro postat male. moja malena se rodila velika i sad ima 9kg a prekosutra puni 6 mjeseci. najbolje su mi pp od tete sivalice. to samo potvrduje ovo sto ti je lasta napisala, njoj natura bolje od flafi, meni obratno. najbolje isprobavat pa vidjet koji model je najbolji za tebe i bebaca.

ja sam isto bila streber ko ti, sve prouci, saznaj koje su najbolje pa te kupi. al nisi zalud nailazila na preporuke malo po malo kupovati i isprobavati. netko nakupuje pp pa ipak zakljuci da to nije za njega i onda ih mora prodavat. ako se odlucis za pp, a ja ti to toplo preporucam, vidjet ces da ce ti to polako postat strast, stalno njuskat, kupovat i ove i one..nikad kraja Za pocetak bolje su tetre jer ce se u ovim pp guza i cijeli bebac izgubit..a i na pocetku tolko puuno kakaju..

sto se tice covera, ja stavljam ME i super zadovoljna s njima. stavljam ih na sve pelene, i na svima pasu!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nisam imala ni bambus ni konoplju vec obicne pelenice tako da neznam da li ima razlike u debljini.
    Nemoj nakupovati odmah jednu vrstu mozda beba bude male guze,debljih nogica...sve to cini razliku zasto nekome pase neka pelena a nekome ne.
    Tako ces se manje razocarati. Vjeruj kada dođes doma pa to ne bude islo kako zelis...i onda se zivciras zbog gluposti.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Aliana, jesam, pravi sam strebso
    Za pp sam se odlucila cim sam doznala za njihovo postojanje i prednosti.
    Medutim, nisam sigurna da ce mi se dati peglati i slagati tetre , ja bi odmah u fitted... Trazila sam i male fitted (newborn), ali kao da nestaju i zamjenjuju ih OS (ni Roda ih ne nudi u webshopu?).
    Zanimljivo mi je ovo sto kazes za Flafice, da ih prerastate, za njih sam bas citala da su ooogromne i dugo u upotrebi, a ME su kao plice...

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

peglat tetre ja ih ponekad ne stignem niti sloziti,jos kada ih mala ulovi razbacivati ajme...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    peglat tetre ja ih ponekad ne stignem niti sloziti,jos kada ih mala ulovi razbacivati ajme...
    Ma nisam frik za peglanje, ali bojim se da ce mi se u susilici dosta frkati
    Osim ako cu jaaako paziti da ih ne presusim i izvadim prije nego sto se skroz poguzvaju-how yes no...

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja susim u susilici i pelene budu dobre makar ih presusim ili ne izvadim-inace ih stavim na stolicu da ostanu ravne,dok npr kuhinjske krpe budu ko kamenje

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    ja susim u susilici i pelene budu dobre makar ih presusim ili ne izvadim-inace ih stavim na stolicu da ostanu ravne,dok npr kuhinjske krpe budu ko kamenje
    -pegla u ormar!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

veci problem ce ti biti susenje tetri na zraku,pazi da ih ne susis na jakom suncu onda ce ti biti tvrde i grube

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •