Jao, meni je isto svekrva jedina koja zvoca o dojenju, i to od prvog dana. Kako ona MM nije dojila nego 2-3 mjeseca, da nije poludila da je netko navlaci okolo... Tako da sam od pocetka znala da ce imati misljenje kad nastavimo dojiti. Par puta je pokusala s pitanjima da do kada ja mislim njega tako..? Samo sam je ignorirala i okrenula pricu jer mi se ne da raspravljati.
Srecom, nisam imala negativnih komentara, srecom se druzim s normalnim ljudima, a kako ih vecina ni nema djecu rijetko i dodjemo na tu temu.
Jedini komentar sam imala ovo ljeto kad sam sjela s jednom frendicom na pice i nakon jednog piva rekla da ne smijem vise jer dojim (M je tada imao 10 mjeseci), a ova pocela kako to nije zdravo za psihu djeteta, a POSEBNO za musku djecu, da je ona svoju curu par mjeseci dojila...
Jedini "glupast" komentar od strane medicinskog osoblja smo dozivjeli prije nekoliko mjeseci u bolnici kad je imao visoku temperaturu, zavrsio na infuziji i sestri se svakih par sati morao podnositi izvjestaj koliko je caja popio. Kako je stalno visio na meni, ja se nisam uzrujavala sto mlo pije na sto je ona rekla da ga moram forsirati jer mlijeko nije tekucina vec hrana
Pedijatrici nista ne govorimo, niti je pitala. Nakon sto je izjavila da smo joj mi prvi i jedini necjepise, vjerojatno bi nas nakon ovog proglasila ludima