Moja starija cura je prvi 12" bicikl dobila s 3,5 godine, prije je imala tricikl, like-a-bike nikad nismo imali. Isto joj je bilo teško okretati pedale u početku, brzo je to svladala ali baš nije imala interes za bicikl. Mala cura će uskoro imati 3 i isto joj baš ne ide. Čini mi se da s pomoćnim kotačima bicikl puno sporije ide.
Taj bicikl je marke giant, sad sam vidjela da košta 950 kn i po mom mišljenju je preskup. Starijoj kćeri je služio da uopće nauči voziti bicikl s pedalama, ali ga nije puno koristila jer je bicikl kod bake gdje je dvorište, kod nas ga nema gdje voziti jer smo u zgradi. Možda da kupite rabljeni ili posudite jer 12" bicikl se kratko vrijeme koristi i brzo preraste, a poslije mu kupite pravi 16". Ono što se meni ni najmanje ne sviđa na tom biciklu je da su kočnice ručne, a dijete te dobi ima premale ručice da bi moglo dohvati kočnicu i zakočiti. Tak da su kočnice bile beskorisne.
Cura ima sad 5,5 god. i vozi 15 godina stari Rogov 16" bicikl bez pomoćnih kotača koji je puno bolji od ovog turbo skupog jer ga puno lakše vozi i može kočiti nogom.

Odgovori s citatom