-
Je li sa mnom sve u redu?????
Drage mame, trebam vaše mišljenje, pomoć, savjet.....
Kako otići u babinje kod kolegice koja je bila trudna u isto vrijeme kad i ja, i s kojom sam imala tjedan dana razlike u terminu?? Naime, ona je trebala roditi nakon mene, a na kraju je ispalo tako da se porodila na moj termin... Možda glupo zvuči, ali osjećam se kao da nam je ukrala dan koji je trebao biti naš (iako smo se mi nažalost porodili puuuno prije
).... Sretna sam zbog nje i bebača, drago mi je što je kod njih sve dobro ispalo, što je rodila živog i zdravog sinčića, ali ja to dijete jednostavno ne mogu vidjeti... i ne samo to dijete već se tako ponašam prema svakoj maloj bebi (otkad sam izgubila svoju princezu) - okrećem glavu na drugu stranu, ignoriram ih ili cmizdrim...
Inače, njima je to već 3. dijete, a ja sam bila kuma njenim dvijema curicama i mislim da će sad mog muža pitat da bude kum malenom, a ja nemam snage prolaziti sve to....
Svi oko mene (pa uključujući i mog supruga) govore mi da prihvatim svoju sudbinu, da odem u te babinje, da nije u redu moje ponašanje, a ja nisam spremna i ne znam što napraviti.....
JE LI SA MNOM SVE U REDU?????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma