Preporuka dobrog STOLARA Zg i okolica - kokošinjac

Tema: Preporuka dobrog STOLARA Zg i okolica - kokošinjac

1. kavofob said:

Početno Preporuka dobrog STOLARA Zg i okolica - kokošinjac

molim preporuku, ako znate kojeg dobrog stolara u Zagrebu ili okolici

trebala bih kokošinjac ovakvog tipa;

kokošinjac1

kokošinjac2

2. amel said:

Početno

Meni je Stolarija Luketić super, oni su u Brezovici.

3. tina55 avatar

tina55 said:

Početno

znam ja jednog povoljnog i dobrog, ali u Karlovcu

4. kavofob said:

Početno

hvala cure

Karlovac mi je malo daleko, ali Brezovica nije

5. studena said:

Početno

ako ne uspiješ sa brezovicom,
    poslikam ti ja naš, ako ti se čini ok,
    proslijedim ti kontakt, čovjek nije stolar,
    ali radi svašta za nevelike novce

6. kavofob said:

Početno

studena, to bi bilo super

7. zibba avatar

zibba said:

Početno

A zašto ne napravite nešto sami i za male novce. Uzmeš nešto dasaka i tanjih greda, zbilja se svašta da napraviti ako se čovjek imalo snalazi sa alatom. Ja sam za Jure i Kate sama napravila box sa kokošinjcem. 3x2 m, ograđeno žicom da ne mogu do njih psi, mačke, štetočine raznih vrsta, a zaista mi nije trebalo puno vremena. Od alata pila, kliješta, čekič ( može i mehanizirano), čavli, grede 3x5 cm, žica je ona tanja mreža za cca 20 kn metar i koke uživaju.

8. kavofob said:

Početno

zibba, imaš jureke i katice

ja bih rado sama, ali jednostavno ne mogu još i to stići s bebom (i ne usudim se). štošta mogu s njom u marami, ali s alatima ne bih

od md-a nikakve koristi, previše radi da bih ga s tim gnjavila...a i bolje mu leži "pero" od čekića

9. zibba avatar

zibba said:

Početno

Ma i MM je za alate koma, mislim da bi bez svih prstiju ostao da se primi čekića, tako da ostaje na meni kao i svi drugi popravci koje mogu sama obaviti. Imam Juru i 3 Katice, te dvije kokinkine čini mi se iako su rekli da su Katice kada sam ih uzimala. Ma nema veze, važno da Jura ima kaj delati. Uz njih su u boxu i nesilice 6 kom, Jurek je taman za njih, svaki veći pijetao ih potrga kada ih naskoči.

10. kavofob said:

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i MM je za alate koma, mislim da bi bez svih prstiju ostao da se primi čekića
    ahahaha, da nije i on informatičar

imam jedno glupo pitanje u vezi koka; ne vidim svrhu pijetla ako ne trebam piliće ili se varam?

mada, obavezno bih htjela jednog jureka i katicu, nisam znala da jurek obavlja posao i na nesilicama

11. zibba avatar

zibba said:

Početno

imam jedno glupo pitanje u vezi koka; ne vidim svrhu pijetla ako ne trebam piliće ili se varam?
    Moje nesilice nisu do prije par dana imale kokota i nije im smetalo, ali imam susjedu koja tvrdi da koke bolje nesu ako imaju pijetla. Ima li u tome istine ne znam.
    A kada smo kod Jureka, susjedu je pas ubio Katu i Jura je jadan ostao udovac pa je pokušavao naskočiti na biserku ( morku) i bio naganjan od strane mužjaka biserke ( taj je kao onaj pijevac u Đoletovoj pjesmi koji bi skako i na guske i na patke...

P.S. MM je informatičar, ma kako si pogodila?

12. kavofob said:

Početno

ma i ja sam čula puno puta to da bolje nesu s pijetlom, ali ne kužim logiku. nadam se da će moj jurek kao balaševićev, velikog pijetla ne planiram imati

za tm je bio lucky guess...i md je informatičar