molim preporuku, ako znate kojeg dobrog stolara u Zagrebu ili okolici
trebala bih kokošinjac ovakvog tipa;
kokošinjac1
kokošinjac2
molim preporuku, ako znate kojeg dobrog stolara u Zagrebu ili okolici
trebala bih kokošinjac ovakvog tipa;
kokošinjac1
kokošinjac2
Meni je Stolarija Luketić super, oni su u Brezovici.
znam ja jednog povoljnog i dobrog, ali u Karlovcu
hvala cure
Karlovac mi je malo daleko, ali Brezovica nije
ako ne uspiješ sa brezovicom,
poslikam ti ja naš, ako ti se čini ok,
proslijedim ti kontakt, čovjek nije stolar,
ali radi svašta za nevelike novce
studena, to bi bilo super
A zašto ne napravite nešto sami i za male novce. Uzmeš nešto dasaka i tanjih greda, zbilja se svašta da napraviti ako se čovjek imalo snalazi sa alatom. Ja sam za Jure i Kate sama napravila box sa kokošinjcem. 3x2 m, ograđeno žicom da ne mogu do njih psi, mačke, štetočine raznih vrsta, a zaista mi nije trebalo puno vremena. Od alata pila, kliješta, čekič ( može i mehanizirano), čavli, grede 3x5 cm, žica je ona tanja mreža za cca 20 kn metar i koke uživaju.
zibba, imaš jureke i katice
ja bih rado sama, ali jednostavno ne mogu još i to stići s bebom (i ne usudim se). štošta mogu s njom u marami, ali s alatima ne bih
od md-a nikakve koristi, previše radi da bih ga s tim gnjavila...a i bolje mu leži "pero" od čekića![]()
Ma i MM je za alate koma, mislim da bi bez svih prstiju ostao da se primi čekića, tako da ostaje na meni kao i svi drugi popravci koje mogu sama obaviti. Imam Juru i 3 Katice, te dvije kokinkine čini mi se iako su rekli da su Katice kada sam ih uzimala. Ma nema veze, važno da Jura ima kaj delati. Uz njih su u boxu i nesilice 6 kom, Jurek je taman za njih, svaki veći pijetao ih potrga kada ih naskoči.
Moje nesilice nisu do prije par dana imale kokota i nije im smetalo, ali imam susjedu koja tvrdi da koke bolje nesu ako imaju pijetla. Ima li u tome istine ne znam.imam jedno glupo pitanje u vezi koka; ne vidim svrhu pijetla ako ne trebam piliće ili se varam?
A kada smo kod Jureka, susjedu je pas ubio Katu i Jura je jadan ostao udovac pa je pokušavao naskočiti na biserku ( morku) i bio naganjan od strane mužjaka biserke ( taj je kao onaj pijevac u Đoletovoj pjesmi koji bi skako i na guske i na patke...
P.S. MM je informatičar, ma kako si pogodila?
ma i ja sam čula puno puta to da bolje nesu s pijetlom, ali ne kužim logiku. nadam se da će moj jurek kao balaševićev, velikog pijetla ne planiram imati
za tm je bio lucky guess...i md je informatičar![]()