Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: samo slabašna kosa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno samo slabašna kosa?

ne znam ni kako da naslovim ovo, samo me zanimaju iskustva, jer... malo sam zabrinuta. Dakle bebač 9 mj. kad počupa brata (znate već kako bebe grabe) od 4,5 godine ostane mu pramen kose u ruci, al stvarno pramen. jadan veliki brat žrtva zaplače, ali koliko inače drami, malo rekla bih, obzirom da mu ovaj počupa toliko kose. mislim kad mene počupa, iščupa možda tri dlake, ali ovo... veliki ima tanašnu plavu kosicu, kao barbika. sad ja se pitam je li do te tanke kosice, možda je samo pokidana... prijateljica frizerka je gledala kaže ima tu i korijena, vidi da je slab korijen, a neke budu prekinute. inače mu ne opada kose ništa značajno, minimalno. i pedijatrica je bila zabrinuta kad je čula da to bude pramen što ova mala baraba uspije počupati. ima neko slično iskustvo?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nemam iskustvo! Ali pravo stanje korjena kose nije vidljivo prostim okom! Cesto puta saloni,kozmeticki... Imaju akcije preparata i uz to nude besplatan pregled korjena kose pod mikroskopom! Ono sto se tice jakosti kose,gustoce,ima i nasljedstva u pitanju! Takodjer je plava kosa u vecini slucajeva tanja,svilenkasta i ima je manje,ili je ima puno,ali tanka las,pa djeluje da je i nema toliko! Dok kod tamne je kontra! U dobi puberteta,je kosa u najjacoj fazi "snage"! Mnogima ocvrsne,a mnogima se prorijedi!
    Mozda tebi je kosa jaca i kad te pocupa ne trznes glavom! A dok pocupa bratu,mozda automatski jos trzne glavom,pa i od tud mozda dolazi da njemu vise kose uspije pocupati!
    Ako kosa gdj je nema,normalno pocinje rasti mislim da nemas brige! Sto se tice samog ispadanja kose,dnevno 100vlasi je skroz normalno da ispadne! Mlada kosa raste,gura staru van koja otpada! Pa ponekad izgledamo ko jezevi ! Iako ti se mozda cini 100vlasi puno,ali zaista nije! Pokusaj ako nosis gumicu,ili na cetki prebrojati,vidjet ces da nije tako strasno!

Eeh da,ja bih klince osisala na cca 1cm,pa cupanja nece biti,zapravo nece uspjeti,kosa ce tamo gjde je nema oporaviti,a do tada mozda prestane faza cupanja i svi sretni! Znam da nije super rjesenje ako volite fizurice,dugu kosu,al eto mozda tako ublazite period u kojem se decki nalaze!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

potpis na šišanje
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.04.2013. at 08:01

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala cure! Znam za ovih 100 dlaka dnevno, mislim da sinu ne otpadne toliko. A šišanje... pa da, imamo frizuru, jako mi je sladak takav plavi s dugom kosom i ako ga ošišam, bit će mi kao druga osoba, bit će to velika promjena. Mislim da i on voli tu svoju kosu. Mi naravno pokušavamo izbjeći čupanje, nego me samo brine da nije djetetu nešto, kad mu toliko može iščupati. Moja dlaka je tamna i jaka ko struna, za razliku od sinove.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo naseg bebana osisali na " nulu", izgledao mi je strasno nekoliko dana dok se nisam navikla. Sve su mu se zilice vidjele na glavi, a onda je kreeeenula kosa! Jaka, ostra, bas kao kod mame. Kosica koju smo " zbrijali" je bila vec druga po redu i tanka kao svila( zalupimo mali jace vratima, kod njega kosa zaleluja,prva kosica sa kojom je rodjen je opala vec oko 4 mjeseca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •