Drag moji, molim vas za vaša iskustva jer sam na izmaku snaga. Imam bebu staru 2 mjeseca, od rodilišta ima grčeve. Do prije 3 tjedna je redovito imala stolicu, međutim sada ima svaki 5 dan, prvi putse je sama pokakala, drugi put kada smo bili na kontroli kod pedijatra stolicu je ona izazvala sa toplomjerom u guzi da provjeri jel ima krvi u stolici i jučer 5 dan ne kakanja (iako sam protiv toga i neželim to raditi, ali je toliko plakala i vrištala koliko ju je nadimalo i bolilo cijeli dan) ja sam joj pomogla sa toplomjerom. Stolica je kašasta, nije tvrda i boja je uredu samo neće van i gotovo, a to ju ubija i izaziva još gore plinove. Stalno ju vjetrovi muče, a kada treba prdnuti nekada to obavi bez problema a nekada stenje i napinje se i plače da mi se srce para. Pedijatrica kaže da je to uredu i da bi trebalo do kraja trećeg mjeseca starosti prestati, ali ja je jednostavno nemogu jadnu više gledati u toj agoniji, sva se izbezumi počne lamatati glavicom, gurati šakice u usta, plakati, to nadimanje joj neda ni spavati, po danu se budi svakih 10 min i nekada ju zna iz sna probuditi da ju jedva smirim, otvori okice širom raširi rukice i onda počne jako plakati, po noći spava i stenje i napinje se. Imam osjećaj da jadna nema ni trenutka mira od tih vjetrova. Molim vas vaša skustva ako ste imali nešto slično i da li je prošlo, već se počinjem bojati da je to neki veći problem a ne samo nezrela probava, beba je inače dojena, i kada ju ne muči tako jako trbuščić je vesela, nasmijana i guguće. Hvala svima unaprijed!