Citiraj Lena1502 prvotno napisa Vidi poruku
Sve sam probala, još ću sada probati ove druge probiotičke kapi, ti vjetrovi je ubijaju, kao da je nešto stalno nadima, u trbuhu joj čujem dok jede da se sve nešto pretače kao protočni bojiler je, i kad naslonim uho na trbuščić kao da se nešto stalno dpgađa unutra (kuha). Možda je problem što kada jede naglo guta i vuče jedva da stigne disati i onda nakon 5 minuta takvog intenzivnog podoja počinje miškoljenje, grčenje, plakanje, pa bi ciku, pa ne bi i tako svaki put. Rođena je na carski 16 dana prije termina i imala je 2490 g, sada nakon 2 mjeseca ima 4180 g, lijepo napreduje, ali to vjetrovi ubijaju i nju i mene i mog muža. Ti vjetrovi su grozni nadam se da će proći uskoro da možemo malo u šetnjice i na svježi zrak, jer ovako samo cendra i plače u kolicima.
Guta zrak! To ti je po mom mišljenju jedini problem. I moj stariji je bio lakom. Moraš provjeriti da bebina usta i dojka "dihtaju" tj. da joj zrak ne ulazi sa strane. PRobaj dojiti tako da dijete držiš što uspravnije, pa će se toga manje događati. Pitaj na sos telefon kako to ide, moje iskustvo je bilo davno....Evo tu su upute s portala: http://www.roda.hr/article/readlink/1475

Povremeno prekini ako vidiš da joj krče crijeva (to znači da je zrak već unutra i eto nevolje), stavi bebu na rame da podrigne, pa onda nastavi... Ja sam sa svojim starijim vječito hodala s krpom na ramenu jer je podrigivao i bljucao mjesecima.... sve su mi majice bile mokre i sprijeda i straga, he hehe... Sretno!