Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: Grčevi i vjetrovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

a gle, nas su stvarno spasile! Npr.dala sam mu terapiju kapima U trajanju od 3.tjedna, I kakao je skoro svaki dan,puno manje se naprezao kod vjetrova! Onda sam napravila pauzu od 7dana, U tih 7 Dana, dvaput kakao I vristao od bolova! Vratila kapi, sutradan je bio najsretnija beba, naspavao se normalno bez da ga bolni vjetrovi probude i sad mi kaka svako jutro!
    Da je neka druga situacija, razmislila bi!
    Posljednje uređivanje od fingertips : 28.04.2013. at 21:26

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    a gle, nas su stvarno spasile! Npr.dala sam mu terapiju kapima U trajanju od 3.tjedna, I kakao je skoro svaki dan,puno manje se naprezao kod vjetrova! Onda sam napravila pauzu od 7dana, U tih 7 Dana, dvaput kakao I vristao od bolova! Vratila kapi, sutradan je bio najsretnija beba, naspavao se normalno bez da ga bolni vjetrovi probude i sad mi kaka svako jutro!
    Da je neka druga situacija, razmislila bi!

Dajem joj već 2 dana te kapi, danas je opet sirota 2 sata vrištala od grčeva, danas je 6 dan nekakanja, samo prdi i to jaaaakooo smrdi i nju nekada boli nekada ne, više neznam šta da radim, ništa joj ne pomaže, miš moj mali sada spava a kako i nebi nakon 2 sata muke, već sam luda jer neznam kako joj olakšati i pomoći, nadam se da će i nama te kapi pomoći i to USKORO!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •