-
Pristojnost prema trudnicama
Drage žene, zanima me koliko ste neugodnih situacija doživjele tijekom trudnoće samo zato što su drugi bili nepristojni? Naime, primjetila sam da se puno ljudi jako ružno ponaša kad su trudnice u pitanju. Npr.:
- dok čekaš u redu u trgovačkom centru s trbuhom do zuba i paklenoj vrućini, svi se okreću oko sebe, kao nešto gledaju po stropu i nitko te ne pusti prije iako iznad blagajne jasno i vidljivo piše da trudnice i invalidi imaju prednost? Doživjela sam to i sama hrpa puta, samo te pogledaju i naprave se kao da se to njih ne tiče. Još da stvar bude gora ja u rukama držim sokić i lizu za dijete, a oni puna kolica stvari.
-primjetila sam da se ni u busu baš ne dižu da sjedneš niti kad čekaš u redu da nešto platiš.
- također na dječjim igralištima kad nema nijedna slobodna klupa doživjela sam da se muški fino razbace i onak bez pardona gledaju u mene, a ja pušem i stojim na suncu više od sat vremena
- doživjela sam dok šetam i da ljudi koji prođu tik do mene komentiraju izgled trbuha i moju kilažu, a još me nisu ni prošli pa sve čujem
- također kad dođeš kod doktora čula sam kako su jednoj trudnoj mami s malim djetetom gunđali kako se usudila ući po nešto preko reda. Žena je samo otišla kod sestre po recept uopće nije trebala doktora.
Zaista mi nije jasno što se dogodilo s nekim normalnim ljudskim manirima prema trudnicama? Zašto su ljudi postali tako živčani i nepristojni kad su trudnice u pitanju?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma