Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Pristojnost prema trudnicama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Su1 prvotno napisa Vidi poruku
    Na ovu temu mozete debatirati do prekosutra, al aj prvo neka svaka sebi odgovori "Jeste li se svaki put ustali /propustili starijoj zeni, invalidu, majci sa malim djetetrom?" Nemojte traziti prednost ako ju sami niste spremni dati.

Moje osobno iskustvo:muskarci su obazriviji, zene niti malo( al sta se cuditi, i one su bile trudne i nisu ih štedili).
    U prvom tromjesečju trudnoće sam se još ja sama ustajala nemoćnim bakicama i majkama s bebama.

Moj zaključak je da su muškarci totalno čoravi i neobazrivi. Ali još gori od njih su mladi, ono curke i dečki srednjoškolske i studentske dobi i to je ono što mi stvarno puca paru na uši. Kakav je to odgoj? I još te pogledaju i nastave buljiti kroz prozor ili u svoj smart phone, uopće ih zaboli. jednom se jedna mlada djevojka sjela na ono prvo invalidsko mjesto u tramvaju i udri po mobitelu, a oko nje 1. stara bakica, 2. žena sa malim djetetom i 3. ja u 8. mj. trudnoće! Onda joj je žena održala predavanje, ta bezosjećajnost i nedostatak svakok uvažavanja za potrebe ostalih je naprosto nevjerojatna. To i slučajevi skupine mladića u trenirkama i sportskim torbama, pričaju o treningu na kojem su upravo bili, pogledaju te i nastave ignorirati. Od njih trojice nijednom nije palo napamet ustati se. Tako da tolko o tome, kak je svima teško u tramvaju, svi su nešto stari, bolesni i umorni...

Su1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    U prvom tromjesečju trudnoće sam se još ja sama ustajala nemoćnim bakicama i majkama s bebama.

Moj zaključak je da su muškarci totalno čoravi i neobazrivi. Ali još gori od njih su mladi, ono curke i dečki srednjoškolske i studentske dobi i to je ono što mi stvarno puca paru na uši. Kakav je to odgoj? I još te pogledaju i nastave buljiti kroz prozor ili u svoj smart phone, uopće ih zaboli. jednom se jedna mlada djevojka sjela na ono prvo invalidsko mjesto u tramvaju i udri po mobitelu, a oko nje 1. stara bakica, 2. žena sa malim djetetom i 3. ja u 8. mj. trudnoće! Onda joj je žena održala predavanje, ta bezosjećajnost i nedostatak svakok uvažavanja za potrebe ostalih je naprosto nevjerojatna. To i slučajevi skupine mladića u trenirkama i sportskim torbama, pričaju o treningu na kojem su upravo bili, pogledaju te i nastave ignorirati. Od njih trojice nijednom nije palo napamet ustati se. Tako da tolko o tome, kak je svima teško u tramvaju, svi su nešto stari, bolesni i umorni...

Ja moram priznat da su muskarci oko mene suosjecajni. Ok, srednjoškoljci su posebna tema(zivim malo dalje od škole), njih 5.hoda po nogostupu u liniji, a ja se pomicem da curke prođu .. Al bas me briga, jos malo cu ih moci gazit kolicima!!!!!Hahahahah

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •