Citiraj Sony prvotno napisa Vidi poruku
Draga,u jako si teskoj poziciji,zao mi je.
Ne mogu ti pomoci puno,ni rijecima ni virtualnim zagrljajem koji ti saljem,nazalost. No,mislim da se trebas okrenuti tom malom bicu u sebi. Tvoja beba isto tako ocajnicki treba tebe,kao sto ti ceznes za paznjom svoga muza. Stavi ruke na trbuh i kuj planove za vas dvoje. Ako se tvoj muz predomisli ,lako cete ga ukljuciti u svoj krug ljubavi...
Slažem se u potpunosti. Šaljem i ja virtualni zagrljaj i želim ti mnogo sretnih misli vezanih za tvoju bebicu. Ona sad osjeća sve što ti osjećaš. Mislim da ovdje nitko od nas nije adekvatan davati savjete o odnosima između tebe i tvog muža, možemo ti samo poželjeti po pitanju toga da jako voliš sebe i da ta ljubav posloži sve na svoje mjesto. Prvo ljubav prema sebi, svom životu, svom tijelu, svom biću, a onda se može dalje... A u tom nabrajanju je i tvoja beba koja je život u tebi, čudo u tebi koje će samo tebe gledati i o tebi beskrajno ovisiti, upijati svaku tvoju vibraciju, svaki tvoj dah pratiti, svaki osmjeh (kao i nervozu ili suzu). Radi tog malog bića u tebi i radi tebe same, stvarno ti od srca želim sreću. Reci si hrabro- neka se slobodno događa sve što mi se sviđa i sve što mi se ne sviđa! Reci si to vjerujući da sve što se događa, da se događa za tvoje dobro. Uvijek i bez iznimke!