jedan mali savijet iz svog vlastitog iskustva... nemoj nista, ali doslovno nista odlucivati niti poduzimati sada do si trudna, kao niti prvih par mjeseci. Postoji dosta velika mogucnost da je sve to sto sada vidis i kako se osjecas, odraz tvojih hormona koji su u ovom periodu u kojem si sada, sasvim normalni.
pokusaj se smiriti i ne opterecivati uopce sa time sto partnera nema i sto ti se cini da ne sudjeluje. Pravi se kao da si vec sama..
Kada taj period prođe i kada beba bude imala par mjeseci ili godinu dana, ponovno sagledaj situaciju i onda odluci sta ti je ciniti. Ne kazem da nisi u pravu ( meni se isto to desilo i na kraju sam se rastala kada mi je sin imao samo 6 mjeseci )., vec samo kazem da dozvolis da postoji mogucnost da sve ipak nije potpuno tako kako ti to sada vidis.
Ja sam isto sada trudna i imam najdivnijeg muza na svijetu, pa se svejedno barem jednom mjesecno osjecam bas kao i ti i rastajem se od njega.. samo ovaj put sam nesto starija, pametnija i imam iskustvo svoje zadnje trudnoce., zakljucila sam da dok sam trudna nista nije onako kako se meni cini, tako da se suzdrzavam donosenja bilo kakvih odluka u tom periodu.
A to sto bi otisla od svog muza sada, ne znaci da bi ti bilo bolje i da bi bila sretnija.. bila bi sasvim sigurno jos vise sama.. tako da.. kako je tako je sada..
drzi se