-
Welly samo polako
bitno je to da si ti razgovarala i da razgovaraš s mužem, a on će te malo pomalo i razumjeti.
ma ne kuže oni to sve odmah, malo su blesavi i treba im vremena. i njima je trudnoća šok, koliko god sretni bili, treba im da se priviknu na novu situaciju.
a mi od početka osjećamo bebicu u sebi i preplavljene smo hormonima, pa nam nije jasno kako to da oni ne skaču od sreće i ne obasipaju nas nježnostima za koje su nam se sad potrebe udvostručile!
imala sam sličnu situaciju u trudnoći, osjećaj da ne dobivam dovoljno pažnje, da me ne voli, da ne znam šta, sve mi je smetalo, bila sam cendrava često!
plus što nemam više nikoga svoga blizu, a ni prijatelja u novom gradu.. pa sam htjela svu tu ljubav od njega nadoknaditi.
baš sam bila sva jadna..
sve se zapravo riješilo kada smo popričali napokon iskreno i prestali držati u sebi svoje misli sve što nas muči.. i na kraju je sve ispalo smiješno!
dajte si vremena, razgovaraj s njim kad te nešto muči, objasni mu kako ti je, što ti treba, i neka se i on tebi požali.. ovo vam je sve novo oboma.
a nismo svi isti i ne prilagođavamo se svi istom brzinom..
čuvajte se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma