-
žulj od dojenja?
Dijete ima bijelo na usnicama kao stvrdnutu kožicu,patronažna sestra kaže da je to žulj od dojenja>?kako da ga se riješim?
-
-
-
e, pa to i moj mali ima ......a ja sam mislila da su mu usne suhe
-
i dorian to ima. nekad mu otpadne, pa se napravi novi.
koliko jos mora dojiti da mu se koza navikne? :shock:
-
I mi imali u prvih mjesec dana i naravno da to ja nisam skužila nego patronažna, a ja u :shock: , žulj na usni, ma koji klinac?!
Kako došlo tako prošlo...
Don't worry
-
-
moj ima i danas, nakon 2mj.
-
i moja ga malena ima, ali nisam primijetila kad je nastao
-
Sam ode i ponovo se napravi ali ne smeta bebi...nas mali ga i sa 10.mj.povremeno dobije samo sto bude manji nego kad je bio skroz mala beba
-
-
-
-
moja cicoljupka svakih par dana dobije novi žulj...
preslatka mi je s tim
-
Moja četverogodišnja cicalica još uvijek ima žuljić, ali nešto manji i neuočljiviji nego prije godinu dana.
-
meni je to bilo preslatko.
-
Mi se uvijek iznova smijemo kad vidimo žulj na usni neke bebi na youtube filmićima, podsjeti nas na to kako je i naša beba kad je bila manja imala svakih 10-ak dana novi žulj od cicanja
-
podižem temu.
primijetila sam da se bebi čim počne jesti (kombiniramo sisanje s hranjenjem na bočicu) promijeni izgled usana tj. postanu uz rub bjelkaste i kao lagano napuhane. obično se povuče odmah nakon hranjenja.
ne čini mi se da ga to smeta, ali kako ja kao prvi put mama pazim na svaki nagovještaj nečega što bi moglo biti čudno, željela bih pitati bi li to mogao biti taj žulj ili nešto drugo?
pomislih na alergiju, ali čini mi se da mu hrana odgovara jer su stolice ok, ne povraća (ok ponekad mu lagano curka višak kad se prejede, ali to je normalno). pomislih i da je to od vlaženja slinom dok jede. čini mi se da i naše usne postanu takve nakon npr. jedenja sladoleda
-
-
Ne znam je li to "tehnicki" zulj, zulj bude na sredine gornje usne, ali i moji su to imali kad su bili skroz malecki nakon sisanja. Normalna pojava, nemas razlog za brigu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma