-
mlijeko prejako curi
beba je već 4 mjeseca i mlijeko još uvijek prejako curi na početku podoja, ona se naguta zraka i stalno podriguje. Podriguje cijeli dan, a prije toga vrišti jer ju boli pupa od zraka. Danas i jučer je bilo grozno, pravo se grcala. Izdojim se prije naravno, ali ne pomaže. Dobro je dok mi da da ju dojim ležećki, onda je puno bolje. Al danas nije htjela nikako ležećki nego da ju držim u naručju. Ja sam ju stavljala da jede, ona je vrištala i prije i poslije. Skužila sam jedino da pali dojenje poslije spavanja, ona je nekako mirnija, pa sporije siše. ALi svejedno puno podriguje. Mislila sam da je od meda što sam jela, al ne jedem ga već tjedan dana i nema poboljšanja.
Danas je moja mama gledala to i pita ona mene- pa jel ti uopće imaš mlijeka kad to dijete tako vrišti i ja uzela sisu i stisnula da joj pokažem, kad je to krenulo u mlazovima.
odmah je zašutila i nije imala više komentara. Već mi zadnjih mjesec dana govori da neću moći tako dugo još dojit, da ću ostat bez mlijeka, kad vidim bebu da plače da ju trebam nadohranjivat.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma