Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: mlijeko prejako curi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Moja isto neće ni sekunde bez mene kad sam sama s njom. Pa ja nju u kolica ili u maramu i sve radim. Obožava me gledat kako perem suđe, kuham, a tek kad jedem, to joj je posebno zanimljivo, gleda i smije se. Valjda ju privlači blistavi escajg. Al ovo za wc mi je katastrofa. Al tako mi i treba- prije nego što sam rodila, jedna prijateljica je pričala kako joj je mali vrištao do godinu dana cijeli dan i da je išao s njom na wc. A ja si mislim- ova nije normalna, vodi dijete na wc. I sad ja isto tako- pravo mi budi.
    Jedino kad joj dođe tata kući onda me ne treba. Pa to iskorištavam.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mene moja ne stedi ni kad tata dode dome. Jedino ako tata ide na wc, onda hoce za njim. Voli mala zahode. Bit ce klozet frau!

Citiraj deni123 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja isto neće ni sekunde bez mene kad sam sama s njom. Pa ja nju u kolica ili u maramu i sve radim. Obožava me gledat kako perem suđe, kuham, a tek kad jedem, to joj je posebno zanimljivo, gleda i smije se. Valjda ju privlači blistavi escajg. Al ovo za wc mi je katastrofa. Al tako mi i treba- prije nego što sam rodila, jedna prijateljica je pričala kako joj je mali vrištao do godinu dana cijeli dan i da je išao s njom na wc. A ja si mislim- ova nije normalna, vodi dijete na wc. I sad ja isto tako- pravo mi budi.
    Jedino kad joj dođe tata kući onda me ne treba. Pa to iskorištavam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •