Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 107 od 107

Tema: klinci i reklame

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

o reklamama-uopće joj ne branim, ali L. uopće ni ne voli gledati TV
    ja obožavam reklame, ali dobre, tipa ove za žuju..
    ali nijedna me reklama neće natjerati da kupim nešto
    uopće, ne mogu izvršiti utjecaj na mene, pa se nadam da će geni presuditi i sutra kod moje djece

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj bubimirko prvotno napisa
    Citiraj Mony prvotno napisa
    Citiraj Arwen prvotno napisa
    inače kad vidi reklame za koju igračku onda je ovo ćemo mi kupiti
    ali tako je i kad vidi nešto u novinama isto sve kupujemo
    Mislim da je problem s reklamama upravo u ovome:
    roditelji su ti koji trebaju reci ne reklamama i na njemu razumljiv jezik objasniti djetetu, a ne popustati - kako ce onda dijete nauciti da odolijeva reklamama, ako mu se sve kupuje sto vidi :?
    ja njen post nisam tako shvatio, već kao ono klinac sve žica i viče kupit ćemo, ali na kraju sve brzo zaboravi i volja ga brzo prođe, pa se nikada ništa niti ne ostvari
    upravo tako bubimirko
    pošto živimo u malome mistu,on bi nas preselio u grad da može
    kupovati,kako kaže šta on želi

bubimirko

Početno

Citiraj bubimirko prvotno napisa
    Citiraj Mony prvotno napisa
    inače kad vidi reklame za koju igračku onda je ovo ćemo mi kupiti
    ali tako je i kad vidi nešto u novinama isto sve kupujemo
    Mislim da je problem s reklamama upravo u ovome:
    roditelji su ti koji trebaju reci ne reklamama i na njemu razumljiv jezik objasniti djetetu, a ne popustati - kako ce onda dijete nauciti da odolijeva reklamama, ako mu se sve kupuje sto vidi :?
    ja njen post nisam tako shvatio, već kao ono klinac sve žica i viče kupit ćemo, ali na kraju sve brzo zaboravi i volja ga brzo prođe, pa se nikada ništa niti ne ostvari
    upravo tako bubimirko
    pošto živimo u malome mistu,on bi nas preselio u grad da može
    kupovati,kako kaže šta on želi

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj aries24 prvotno napisa
    nije vezano za djecu, ali...
    danas mi upadne u oko reklama za neke tablete. plicet ili tako nekako
    ide nekako ovako... moja sestra je super žena, ima hrpu djece i sve stigne.
    onda njihova mama upita ovu "a kad ćeš se ti udati?" našto ovu spopadne teška glavobolja, a superžena sestra izvuče spremnu kutiju gorespomenutih tableta jer bez njih bi bila izgubljena

meni je to poslalo poruku da imati djecu i voditi kućanstvo možeš samo nakljukan tabletama
    ispravite me ako griješim
    a meni je taj oglas odaslao poruku da nije društveno prihvatljivo biti single i da u tome počivaju brige i razlozi za glavobolju :?
    Ne sviđa mi se to. Poruka u svakom slučaju nije pogođena, a to je trebao biti cilj.
    Da, kad ćeš se ti udat? Ajme...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da nastavim temu od pred više od godinu dana...Tj. da ne otvaram novi post.
    Dakle, moje dijete voli gledati Žutokljunca (osobno mislim da je vrlo edukativan, svaki dan se uči nešto novo, ima Čarobnu ploču, Magic English itd.), a po novom je nakon Žutokljunca Pčelica Maja (isto super crtić, nenasilan, vraća me u moje djetinjstvo).
    ALI između te dvije emisije je svaki dan ista reklama: Disney pašteta, hrenovke, hamburgeri i parizer. Pa ti sada misli- bolju kolekciju nisu mogli smisliti. Nisam sigurna koja to mesna indistrija reklamira ali to je stvarno koma- reklamiraju najgore i najnezdravije vrste mesa za vrijeme dječjih emisija, i to sve upakirano u Mickeya i Minnie Maus.
    Za sada je moja curica premala da bi reagirala na takvu reklamu osim što joj je zgodna melodija i slikice, ali sve čekam dan kada će reći: "Mama ja bih to."
    Stvarno sam ogorčena zbog toga i jedino rješenja vidim da gasim TV za vrijeme te reklame.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Lukavac na te Mickey mesne papazjanije reagira: ' Ali ja NE VOOLIIM hamburgere!!!' i to je sve.
    Antireklamama za McDonalds smo ga počeli filati od kad razgovaramo (jer stalno prolazimo pokraj jednog i baš mu se sviđa tobogan i sve šareno) ali srećom tamo uvijek tolko smrdi po zgorenom ulju da se još nikad nije zaustavio i poigrao :D

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i moja lukavica kaze - ali to nije zdravo.

no nonic i ona su jucer nesto zajedno cistili i kaze nono da je ona poslagala krpe za ciscenje, pa neka "sredstva" za ciscenje...i prezentirala krpe i nakraju govorila za vise info. nazovite 060...
    kud je prije to usvojila.mada smo skuzili da je zadnje vrijeme na tv-u zainteresirana samo za reklame. valjda su joj kratke i sarene.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •