Citiraj truba prvotno napisa
ja ne znam kaj je gore: igrati na emocije kad prikazuju male slatke bebače ili kad se čovjek prikazuje kao roba na tržištu koja vrijedi samo ako je "sexy", kaj god to značilo.
ako kupiš cipelu ili hlače ili žvaku ili pastu za zube ili parfem, svima ćeš biti neodoljiv
Sjećate se jednog plakata koji je bio dno dna s porukom: "Prianja na svaku podlogu" koji je reklamirala gola ženska s nogama u špagi, a ustvari reklamirali autogume.

Autora i naručitelja reklame bih natjerala u položaj špage i stavila na plakate. "Ne prijanjanju nizašta"

Ili obmanjujuće reklame firmi tipa L'Oreal ili Vichy. Primijetite, reklamiraju se sa postotcima smanjenja bora, pomlađivanja 37.5%, 83,367809%...malim slovima piše uzorak žena...istraživanje temeljeno na samoprocjeni na 40 žena...zar takve megakompanije nije sramota iznijeti objektivan podatak na tako ništavnom uzorku i ništavnom kriteriju kad mogu naći tisuće žena za eksperiment.....sve je OBMANA...

Pohvalu za lijepu reklamu upućujem VIP-u za onu plesanu : ...come up and see me..make me smiiiiile...
moje cure su svaki put postale balerine

Zabrana nastupanja djece u reklamama..i dalje moj moto..