Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: slinček za odrasle?

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno slinček za odrasle?

Evo kako se mm bliži rođendan htjela bih mu kupiti slinček Voli čovjek jesti u krevetu,ležećki i sve mi krpe ukenja.
    Eh sad,ja bih da je od onog materijala kaj se sam pobriše,naravno...i da ima neki fora natpis. Guglam i niš mi ne izbacuje osim slovenskih ponuđača. Znate možda tko takve stvari kroji,šije,svašta nešto ???

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moram komentirati, ali ideja mi zvuči jako loše. Čak što više, hm,... Ne znam kako reči, ali mislim da uvredljivo.
    Moja preporuka je postolje za "doručak u krevetu".
    Dobila sam na poklon davno to postolje od prijateljice i to je poklon mojih snova.
    Možeš jesti u krevetu, može služiti za kartanje, igranje igara, odložiš kavu, knjigu,...
    I dijete ga obožava koristiti.
    Npr. http://www.simpo.co.rs/img/uploads/p...ct_vikend2.jpg
    Moja je slična.

Imaš i moderni dizajn, u boji, plastične,...
    Nešto savršeno.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Potpis na Anemonu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a ak mu uz anemonim predlog još treba i slinček, onda priupitaj čuvarid+ce snova vjerujem da bi smogle kojeg u xxxxxl veličini

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a ak mu uz anemonim predlog još treba i slinček, onda priupitaj čuvarid+ce snova vjerujem da bi smogle kojeg u xxxxxl veličini
    Ovo sa čuvarima snova nije loša ideja, ali da uzmemo u obzir komentare - možda je bolje napraviti stolnjak s fora tekstom, a ne slinček... Kod mm-a bi prošao i slinček jer se voli zafrkavati, ali nisu svi ljudi takvi...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ma ne bi se uvrijedio kaj vam je...pa to iz fore bih mu kupila....ali hvala ti Anemona na jos boljpj,odn.prakticnijoj ideji....

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo sa čuvarima snova nije loša ideja, ali da uzmemo u obzir komentare - možda je bolje napraviti stolnjak s fora tekstom, a ne slinček... Kod mm-a bi prošao i slinček jer se voli zafrkavati, ali nisu svi ljudi takvi...
    mozda da mu napravim slincek velicine stolnjaka ...prošao bi kod mm-a...voli on zeku na njegov racun,a i prakticno bi bilo

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj cure pa zakaj bi bilo uvrijedljivo?...pa muz joj je i sigurno ce shvatiti salu...pa ne kupuje susjedu ili nekom sl. pa da se ta osoba uvrijedi...

inace fora zamisao...ako uspijes nac vjerujem da ce se dobro nasmijati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •