kupila jeftino u DM-u i ne vrijedi ni to sitno novaca. uopće nije gust. istina kupila sam bijeli kao kreč pa je možda boja nezahvalna.
jesu li zaista tako loši ili je do nijanse?
kupila jeftino u DM-u i ne vrijedi ni to sitno novaca. uopće nije gust. istina kupila sam bijeli kao kreč pa je možda boja nezahvalna.
jesu li zaista tako loši ili je do nijanse?
Meni je najdraži lak opčenito,njihov za jačanje noktiju.U bočici je rozne boje,kad namažeš jedan sloj je prozirno,a dva su taman,pastelno rozna.Super su mi čvrsti nokti s njim,i koristim ga godinama.Mislim da košta oko 21,23 kn.Druge njihove nisam probala.
Imala sam crveni,ljubicasti i neki bez i bila sam dosta zadovoljna
Nisam veliki korisnik lakova, ali imam prijateljicu koja je i kune se da su She najdugotrajniji lakovi. Inace je mama dvoje djecice, cisti, pere, kuha i uvijek ima nalakirane nokte, She lakom.
Ti krecasti lakovi nekad znaju ostajati u crtama bez obzira koliko slojeva nanosis, rijetki su oni divni sto se razliju.
Mozda da das sansu nekoj drugoj boji![]()
baš hoću ovaj krečasti bijeli. vidila sam na netu nešto s točkicama i preslatko mi je pa mi treba bijela
http://pinterest.com/pin/401101910533022230/
super je na kraju ispalo, ali sam se namučila. ne ostaju mi točkice kompaktne, lako se razlijevaju.
Fora je
Buba mara noktici
preslatki tockasti noktici
ja imam ooooogromnu kolekciju lakova, nema te boje koju nemam
doduse ne koristim ih cesto, al su mi bas slaba tocka
imam od prilicno skupih do she, i mogu rec da nema znatne razlike u kvaliteti ...
cak mi je njosiji lak koji sam ikad imala alessandrov narančasti
bitna je dobra priprema povrsine nokta i podloga![]()
a ja bome vidim razliku...L'oreal ima npr. dobrih i losih kolekcija,proslo sam ljeto kupila neki mali narancasti i nokti su jako dugo izgledali sjajni kao da su fresko nalakirani...
She sam kupila samo jednom,trebala mi bas ta tamno ljubicasta boja za outfit za svadbu...sutradan se vec ogulio...i piturao je papir ako bi ga slucajno zagratala noktom....nije lose u nedostatku kemiske...ha ha....
Maybelline su mi dizaster,Nivea jako smrde (i kad se osuse)....
Bourjois ima super liniju sa koso izrezanom cetkicom koja je jako precizna za nanosenje....
meni je najdrazi Alessandrov pro white original,kao proziran je ali kad nalakiras nokte dobijes french manicure efekt,dosta ljudi me pitalo sto to imam na noktima...
a sto kad se malo posuse od stajanja? ja ih imam isto dosta ali ugl nokte lakiram samo ljeti i ne stignem potrosit bocicu i sad ih bice imam 15ak do pola potrosenih....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 21.04.2013. at 19:38
Za razrjeđivanje laka se ne koristi aceton. U tu svrhu postoje tzv. thinner-i. U zgusnuti lak se stavi kapljica thinner-a i lak je kao nov.
Što se tiče boje She laka, to je dosta dobra marka, ali ovisi koja je boja u igri. Ni jedan proizvođač lakova nema sve boje, odnosno teksture lakova jednake pa se zna desiti da je nekad dovoljan samo jedan sloj, a kod nekih boja treba i tri- četri premaza da bi to lijepo izgledalo.
Ja sam primjetila da mi najbolje lakiranje ispadne kad stavim prvo podlogu odnosno lak koji mi lijepo zagladi nokat i onda na to lak u boji.
Ja razrjeđujem OPIjevim thinnerom, nije jeftin ali jednu bočicu imam jaaako dugo.
Meni She nije dobar, niti Essence, odu na vrhovima noktiju drugi dan. Ako je svijetla boja onda nije toliko primjetno ali ako je malo jača onda se vidi.
Od jeftinijih su mi bili dobri Niveini, više ih nema. Sada uglavnom koristim Essie, ljeti se počastim s nekim veselim Diorom ili meni najkvalitetnijim YSL.
Ove jeftinije mi spašava kvalitetan nadlak (OPI start to finish). Ja radije kupim malo lakova ali kvalitetnih.
She nisam probala, obicno kupim Max Factor, Loreal, Maybeline.. U zadnje vrijeme sam uzela 2 Essence, i crveni je bio super, a bez/roz grozan, sav se preljevao...Inace, koristim podlak od Eveline 8u1 i nad lak Essence Better Than Gel nails, tako zastitim nokte da mi ne požute od tamnijih lakova, a sa nadlakom produžim trajanje.
Meni i OPI i China Glaze brzo odu, tako da cijena nije garancija da će duže trajati.She sam imala par komada i bili su mi ok.
Potpisujem za OPI. Imaju stvarno lijepe boje i nijanse, ali mi ne pada na pamet više ih kupovati, po meni su totalno nekvalitetni.
Meni su ti S-he lakovi dobri, dobro se drže na noktu i dugo se sjaje.
Da imam love kupovala bih Chanelove lakove, oni su mi se pokazali najkvalitetniji i imaju prekrasnu paletu boja.
Meni se ova kolekcija jako dopala- Opi Mariah Carey liquid sand i kupila sam crveni i ljubičasti i stvarno su prekrasni. Svi me pitaju koji mi je to lak. Ali, postojanost im je nula. I podlogu obavezno stavim i dva sloja laka i svejedno se izliže već drugi dan, a ništa ne radim s rukama. Niti perem suđe, niti ribam. Ništa takvoga i svejedno lak ode. baš sam razočarana zbog toga. Sa Chanelom isto nisam zadovoljna. Po meni ista postojanost kao i Opi. Chanel mi ima dobra rumenila i maskare i naravno parfemelakove-ne.
Ma sve osim lakova (i cijena)
Malo sam kontala pa skontala da je kod mene možda problem u samom noktu…možda je površina masnija nego kod drugih pa se lak lakše zguli.
Frendici isti lak traje neoštećen danima, meni je već sutradan za
S noktima na nogama je druga priča. Lak na njima traje i traaaaajeeeeeeee, bilo koji![]()
lak duze treje ako se nokat dobro pripremi...
treba izraspat cijelu povrsinu s onom njeznom raspicom, i iako nema nista na njemu, preci sa skidacem laka da se ukone sve masnoce, tek onda dobar podlak i eventualno nadlak... i vazno je dobro susenje izmedju slojeva laka
Inače lak koji meni najduže traje je ovaj:
http://www.alllacqueredup.com/wp-con...sh-varnish.jpg
Ali imam samo tu boju, pa ne znam jesu li im i druge toliko trajne.![]()