Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: DV Različak

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno DV Različak

Ima li netko od vas sa svježim iskustvima iz ovog vrtića? To je u onom dvorištu između petrinjske i palmotićeve.
    Kako je, kakve su tete? imaju li nekakav program? ima li netko dijete tamo?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sara je tamo (tj. trenutno nije, jer je puno bila bolesna pa sam ja uzela neplaćeni).
    naše su tete super, za druge je teško reći! sara ih voli, voli ići u vrtić i uvijek kad dodjem djeca su zadovoljna. vrlo rijetko je neka nervoza. starija djeca imaju neke programe (engleski, ritmiku).
    ono što je loše- jako se malo ide van. jasličari idu na svoje terasice, a veliki na betonsko dvorište i to po pola sata (max sat vremena) prije ručka. zimi ponekad uopće ne idu van. o tome nisam dovoljno vodila računa kad sam ju upisivala u vrtić (21 dijete cijeli dan u zatvorenoj prostoriji je carstvo za boleštine).
    mi se selimo pa ćemo vjerovatno mijenjati vrtić i mogu ti reći da jedino za čim žalim su krasne tete!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zar je stvarno tako loš taj vrtić????????
    mislite da onda nije preporučljivo tamo staviti dijete?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Petra, nisam dobila dojam da je vrtić loš.
    Svako malo banem u Lovrinu buduću jasličku grupu (upisan ali krenuti će za kojih 7 dana), i klinci su fantastični.

Iskreno, bila bih zadovljnija da su stalno vani, ali s obzirom da je par metara dalje izuzetno prometna ulica, ipak razumijem tete, da se tako malo djeca igraju na svojim velikim terasama.

Ispred vrtića u ograđenom prostoru je igralište.

Inače, DV Različak ima više svojih "podružnica" , a o tome pogledaj na netu.

Što se tiče igračaka, barem ovih jasličkih, imaju fantastične, nove i velikim dijelom Habbine. Znam sigurno da će se Lovro raspametiti. Eh sad, kako će biti to ćemo vidjeti....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala mamma san.
    to me malo tješi jer bismo mi petru po povratku u Zagreb trebali upisati temo u vrtić (jer nam je najbliži doma, a i meni je blizu posla).
    Thanks

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sorry, zbog nespretne zadnje rečenice je ispalo da je vrtić loš, a nisam htjela da tako ispadne! samo prije nisam vodila računa o dugoj zimi u zatvorenom prostoru, pa je sara bila često bolesna .
    kao što sam rekla - sara voli ići tamo -to je najbolji pokazatelj, zar ne!
    kao i mammi san, meni je najbolje to što su uvijek kad dodjem svi super raspoloženi!
    a možda lovro ide u našu grupu? zvjezdice?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili u zvjedzdicama, ali su nas prešibali u zvončiće....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala vam.
    irena, da sara ostaje tamo petra bi onda isla s njom, po godinama mi izgleda da bi spadale u istu grupu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

možda i ostane, ako ne dobijemo mjesto u zaprešiću.
    dvije su grupe slične dobi, tako da ako ne bude sa sarom, bit' će sa lovrom!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i mi isto idemo u DV Različak i jako smo zadovoljni vrtićem, a pogotovo tetama. super su! filipa obožava ići tam i do sada nismo imali nikakvih problema. osobno, ja ti ga od srca preporučam!!

mamma san i mi smo u zvončićima!! znači klinci su kompići!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

zanima me da li DV Različak u objektu u Jurišićevoj ima jasličku grupu? I naravno ako netko ima iskustva ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nanov prvotno napisa
    i mi isto idemo u DV Različak i jako smo zadovoljni vrtićem, a pogotovo tetama. super su! filipa obožava ići tam i do sada nismo imali nikakvih problema. osobno, ja ti ga od srca preporučam!!

mamma san i mi smo u zvončićima!! znači klinci su kompići!!!
    nanov, mi smo se prebacili u malo stariju grupu, Zečiće. Kad smo krenuli, ispalo je da smo najstariji u zvončićima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivano prvotno napisa
    zanima me da li DV Različak u objektu u Jurišićevoj ima jasličku grupu? I naravno ako netko ima iskustva ...
    Nekako mislim da su jasličarci u Petrinjskoj. :/

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

u Jurišićevoj nema jasličke grupe; tamo su 2 mješovite vrtićke - mlađa i starija. Znam jer sam nedavno išla obići taj vrtić, u užem nam je izboru

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mia ide u objekt u Palmotićevoj - grupa Loptice. Super je zadovoljna. Tete su super. Ide i na ritmiku.
    Ravnateljica Marica je sjajna žena sa kojom se sve može dogovoriti.
    Park je novo uređen i veoma siguran.
    Sigurnost na visini. Ulazna vrata zatvorena, sve funkcionira putem portafona.
    Na jesen kreće i Mo tamo u vrtić.

Pticica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Koliko nas ima?

Zanima me koliko nas ima u Različku - Petrinjska, Amruševa ili Jurišičeva.
    Od ponedjeljka mi idemo u jaslice-vrtić u Petrinjsku.
    Razlog je jedna kavica

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

misilm da jasličari (1-2, 2-3 g) u bilo kojem vrtiću ili objektu i ne idu van.
    mi smo prošle godine krenuli u dv vladimir nazor, pa nam je rečeno da jasličari (1-2 g) ne idu van jer ne hodaju svui jednako sigurno...
    ove godine krećemo u različak-podružnica kaptol-vidjet ćemo hoće li tu ići van.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svaka soba (mislim) u objektu u Petrinjskoj ima svoju terasu (veću ili manju, ali zaštićenu).
    Jasličarci su smješteni u prizemlje. Njih se ne vodi u park, ali izlaze van na teresu sa svojim igračkama.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ove godine krećemo u različak-podružnica kaptol-vidjet ćemo hoće li tu ići van.
    neće ako nemaju 3 godine, takvo im je pravilo
    meni se to užasno nije sviđalo u tom vrtiću (i još neke druge stvari), i zato se nismo ni prijavili u njega, iako nam je najnajnajbliži (znaš da živimo jako blizu vas) :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, u vrtiću u koji se jesmo upisali, i najmlađi jasličari idu van - svakodnevno :D

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf....nisam znala..misliš da sam fulala s izborom???
    a ništa poslije vrtića ćemo do ribnjaka ili...već će se nadisati zraka.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle, ne znam što je tebi zapravo važno u vrtiću. kvartovske mame su jako zadovoljne njime i hvale ga, ali ja imam skroz drugačije kriterije od njih, i meni taj vrtić nije dolazio u obzir.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo inače u Petrinjskoj, skoro su svaki dan na terasi. Ove godine selimo na kat pa će ići van u park.
    Sad u 7.mjesecu je bila na Kaptolu i svaki dan su išli van ako nije padala kiša. A još je bila jasličar.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde, onda su valjda na kaptolu nešto promijenili od prošle godine. ili je stvar što su bila dežurstva i manje klinaca?

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nemam pojma, T je bila oduševljena s tim parkom. Ne znam kako izgleda jer je zaključan, ali je svaki dan bila puna dojmova iz tog parka. Njih je bilo negdje 15ak, ne znam kakve su im inače grupe tamo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bile smo mi u njemu (ima dva ulaza, onaj s ceste. zaključan, i jedan s druge strane), premalen je za moj ukus, ali ima šareni plastični tobogan i tako još par stvari, to joj se sigurno svidjelo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i kod nas promjene:
    Mia je sada u Zvončićima (prošle dvije godine bila u Lopticama), a Mo u Zečićima (li obratno ????), nemogu nikako zapamtiti koja ide u koju grupu.
    Još samo da se oko 15.10 vrate iz Pule i krenu u nove grupe pa ćemo vidjeti kako će biti.

U biti me zanimaju vanjske aktivnosti koje nudi vrtić ?????

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mia_Mo mi smo prošle godine bili u Zvončićima, a ove u Zvijezdicama... koej su tete u Zvončićima? možda su iste ko i nama. inače smo jako zadovoljni vrtićem...filipa obožava ići tamo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj Lovro upisan u Zvončiće (bile su prošle godine teta Jasmina i teta Štefica - obje su mi se jako svidjele!!), a završio u Zečićima (jako sam sretna sa tetama i Lovro ih voli).

Mia_Mo, mislim da ti Mo nije u Zečićima, zapamtila bih ime. Osim toga Zečića.

Nanov, klinci su nam soba do sobe.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Moj Lovro upisan u Zvončiće (bile su prošle godine teta Jasmina i teta Štefica - obje su mi se jako svidjele!!), a završio u Zečićima (jako sam sretna sa tetama i Lovro ih voli).

Mia_Mo, mislim da ti Mo nije u Zečićima, zapamtila bih ime.

Nanov, klinci su nam soba do sobe.
    izbrisah višak.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

T je prošle godine bila u Zvjezdicama. Mislim da je teta Višnja najbolja teta koju dijete može dobiti. Stvarno žena zna i voli svoj posao. Mislim da je sad s njom teta Jasmina, nisam sigurna.

Ove godine je u Drachenima, ali ne zbog teta koje su fakat bile super nego iz nekih drugih razloga.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ima li ikoga kome dijete ide u različak u jurišićevoj?
    moj vid tamo kreće na adaptaciju od 1.10., u "potočnice"..

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj ivanche prvotno napisa
    T je prošle godine bila u Zvjezdicama. Mislim da je teta Višnja najbolja teta koju dijete može dobiti. Stvarno žena zna i voli svoj posao. Mislim da je sad s njom teta Jasmina, nisam sigurna.

Ove godine je u Drachenima, ali ne zbog teta koje su fakat bile super nego iz nekih drugih razloga.
    tak su i filipu ove godine prebacili u zvijezdice iz nekog glupog razloga.. i sad su joj teta višnja i od prošlih godina jasmina. obje su divne, al meni osobno je nikad prežaljena teta štefica iz zvončića nešto najdivnije kaj se i dijetetu i roditelju može desit u vrtiću...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mamma san ono što sam sigurna je sljedeće:
    Mo - u prizemlju pa desno, pa desno (tu je dnevna soba kad se dođe pre rano), jedna teta Mirjana
    Mia - prvi kat desno, pa opet desno, jedna teta je niska i plava

Cure se vraćaju oko 15.10. u Zagreb i onda će opet krenuti u vrtić, možda nisi primjetila zato što je još nema u grupi.

Inače ima li tko iskustva sa dodatnim aktivnostima ritmika, engleski u vrijeme vrtića- Nisam uspjela zapamtit tko ove godine drži ritmiku... ???

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mia_Mo prvotno napisa
    mamma san ono što sam sigurna je sljedeće:
    Mo - u prizemlju pa desno, pa desno (tu je dnevna soba kad se dođe pre rano), jedna teta Mirjana
    Mia - prvi kat desno, pa opet desno, jedna teta je niska i plava

Cure se vraćaju oko 15.10. u Zagreb i onda će opet krenuti u vrtić, možda nisi primjetila zato što je još nema u grupi.

Inače ima li tko iskustva sa dodatnim aktivnostima ritmika, engleski u vrijeme vrtića- Nisam uspjela zapamtit tko ove godine drži ritmiku... ???
    Mia_Mo, Mia je onda definitivno u Zečićima (ko Lovro), a Mo je u Zvončićima (teta Mirjana i teta Štefica).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mia_Mo, na oglasnoj ploči kod Zečića su izvješeni letci za ritmiku. Mislim da ima barem 3 kuće...Odi i podigni ih ili ti ja uzmem i naškrabam sutra (ako sve ne razgrabe).

Pticica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imati ćemo društvo u Zvončićima :D

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ptičica super da ste u zvočićima...čuvat će vas teta Štefica

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nastojat cu sutra poslje posla skoknut do vrtica i uzeti letke za ritmiku i ostalo sta se vec nudi.
    Htjela bi da sto je moguce vise aktivnosti obave za vrijeme vrtica, jer treniraju umjetnicko klizanje i to sest puta tjedno pa su nam popodneva zauzeta.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hej curke,

Ja tek sad vidim da postoji ovaj topic, a ja otvarala novi

Dakle mi smo u Zvončićima kod tete Štefice i Mirjane. U ponedjeljak krećemo na adaptaciju.
    Vidim da osim male Mo ima još vaše dječice tamo.

Možda se i mi uspijemo upoznat.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi smo ovo ljeto bili na razgovoru kod ravnateljice koja nam se jako svidjela. Predbilježili smo se jer je bila dovoljno fleksibilna - mi još ne znamo točni datum povratka iz Belgije.
    Svidjeo mi se program rada, dvorište ne baš toliko... ali nema veze.
    Sve u svemu, ravnateljica mi je ostavila vrlo pozitivan dojam, bila je baš super s Petrom. JOš je posebno došla zbog nas jer je vrtić ljeti zatvoren...
    ali naknadno me to malo zabrinulo, jer kud ide djeca ljeti?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u centralni objekt najvjerojatnije.
    netko je mislim napisao da su po ljeti u onom objektu na kaptolu, ne znam je li im to centralni

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Centralni je ovaj u etrinjskoj, a gdje su po ljeti ne znam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo gledala sam, ivanche je napisala da su po ljeti bili u kaptolu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da, to sam je tada skroz zaboravila pitati - jer se ovdje ljeti vrtić zatvara (slijedi školske praznike), a djeca se u to vrijeme upisuju na razne "staževe" - slikanje, ples, jezici itd...
    Baš mi je čudno uopće razmišljati o povratku, jer smo u Belgiju došli kad je petra imala samo 9 mjeseci i njoj je ovo jedino pravo doma.
    Veselim se strašno, ali i brine me pomalo kako će se uklopiti itd.
    A najviše bih se voljela dolje vratiti s još jednim djetetom

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Evo ja samo da prijavim da sam prezadovoljna vrtićem/objektom u Jurišićevoj u koji je Vid krenuo pred 2 tjedna. Za sada stvarno nemam niti jednu riječ zamjerke; od teta /i 1 stričeka / - koje/koji su svi redom prekrasni i zaljubljeni u klince i svoj posao, program rada sa djecom im je odličan, vrlo su susretljivi i interesira ih suradnja i interakcija s roditeljima, klopa za klince je dobra, prostor je malen, lijep i prozračan i vlada "kućna atmosfera", 15 upisanih u grupi, a otprilike ih dolazi 10-tak, vanjsko dvorište za igru upravo preuređeno...ma super

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nakon četri dana provedenih u jaslicama i Zvončićima Mo je prebačena u Zečiće. Sada su Mia i Mo zajedno u Zečićima. Pozdrav svim Zvončićima mislim da se vidimo opet za dvije tri godine kad će Mo opet vratiti u grupu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mia_Mo, onda ste sa mojim LOvrom.
    Kako to da je Mo u Zečićima? Do sada je Lovro bio najmlađi, a sada će ga Mo prešibati.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mo se nikako nije mogla naviknuti na Zvončiće. Kaže mamo to su bebe koje nose pelene žute i zelene. I tako ravnateljica odlučila da je za nju najbolje da pređe kod Mie u grupu. Naravno u odluci sam i ja malo pomogla. Mo je sada debelo najmlađa imat će u siječnju tri, ali mi je Mia tako krenula prije dvije godine u Loptice kao debelo najmlađa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bez brige...Lovor će se o njoj brinuti!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •