Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 77 of 77

Thread: DV Različak

Osoblje foruma mamma san's Avatar

Quote Originally Posted by mamma san
    Bez brige...Lovro će se o njoj brinuti!

Ria's Avatar

Ptičice, upoznale smo tvoju Lanu danas. Premedena je.
    Kad smo došli, ona je sjedila na stolici i papala šljivu

Od slijedećeg tjedna smo na adaptaciji pa se vidimo.

Eto prošla tri dana u Zečićima. Mo se vraća u normalu opet je velika cura, sama se skida i oblači (naravno petlja), sama jede (bolje od Mie) i danas je počela opet tražiti da ide na WC. Počela se durit i svadi se sa tetama Jasenkom. Mo je opet ona stara.
    Dobro curke idu li vam djeca na neke dodatne aktivnosti ili ove moje dvije idu za sve zajedno ????

Pticica's Avatar

Quote Originally Posted by Ria

:D Moje djete i voće

U četvrtak je roditeljski sastanak u 16 sati, da li dođeš?

Ria's Avatar

Quote Originally Posted by Pticica
    Quote Originally Posted by Ria

:D Moje djete i voće

U četvrtak je roditeljski sastanak u 16 sati, da li dođeš?
    Da, da, tvoje dijete je sjedilo, ispred nj zdjela šljiva i ona lijepo papa.

Vidimo se danas na roditeljskom. Dolazimo muž i ja zajedno, jedna velika plavuša, jedan ćelavi muškarac i jedna mala, lijap djevojčica s njima. Lako ćeš nas prepoznati

Pozdrav svim tetama koje čitaju ove postove, posebno teti "Zvončićki Mirjani", pridružite nam se !!!!!!

mamabanana's Avatar

morala sam se ubaciti samo da kazem da osobno poznam 'striceka' iz jurisiceve i da ne mogu zamisliti bolju osobu kojoj bih povjerila svoje dijete na cuvanje, pa taman da su smjesteni u podrumu... mi se nadamo tamo upisat kad D bude dovoljno velik za vrticku grupu.

Quote Originally Posted by mamabanana
    morala sam se ubaciti samo da kazem da osobno poznam 'striceka' iz jurisiceve i da ne mogu zamisliti bolju osobu kojoj bih povjerila svoje dijete na cuvanje, pa taman da su smjesteni u podrumu... mi se nadamo tamo upisat kad D bude dovoljno velik za vrticku grupu.
    ma vrtić je odličan, a striček i sve tete stvarno fantastični; brižni, nježni..ma super. mi smo prezadovoljni. vid je sada u mlađoj vrtićkoj, a slijedeće godine seli u stričekovu grupu

Malo podizem ovu temu jer zelim cuti neka nova iskustva...

Naime, predali smo papire za vrtic na adresi Kaptol - jaslicka grupa.
    Spletom okolnosti, mozda i mojim ne razmisljanjem (uzasno sam ljuta sama na sebe, ali dobro...) dolazim k sebi i shvacam da mi dijete mozda 2 godine nece ici vani, u dvoriste. Kako cujem jaslicka dob ne ide vani. Ali moje dijete prakticki vec hoda, ima 10,5 mj i vec se pocela pustati po doma. Ako je prime, tada ce imati 14 mjeseci i bit ce odlican hodac.
    Pošto mi je to prvo dijete, ne razumijem se previse, jos uvijek, u te vrtice i njihove grupe, ali koliko sam sada procitala, oni ih prebacuju iz grupe i grupu - zasto? Mislim, jasno mi je da nece jaslicku grupu prebaciti u vrticku, ali cula sam da ima mlada jaslicka i starija jaslicka...da li netko zna da li starija jaslicka ide vani u tom vrticu..
    Ma tako sam tuzna...ostaje mi jos nada jedan vrtic, ali vidim da nas ne zovu ni na razgovor pa gubim nadu (ovdje smo obavili razgovor pa valjda ima nade).
    Hvala na svakom iskustvu koje napisete!

iana, koliko ja znam tamo niti jedna jaslićka grupa ne ide van, ali nazovi pa provjeri :/
    meni se tamo ne sviđa niti to što je parkić preko ceste, pa kad i idu vani, obavezno prelaze cestu svaki put.

Joj draga nemoj mi nis govoriti, luda sam....a kako su mi na razgovoru rekli imamo sanse da su nas primili bas u taj, sto cu opet 100% znati 15.06.
    I mada imam prijateljicu koja od jaslicke grupe vodi tamo djete i sada ce drugo,koja je prezadovoljna jer nema puno djece a mozda druge godine kao i idu vani, sto ovisi o djeci, ja sam opet tako tuzna zbog tih izlazaka da ti ne mogu opisati. Jednostavno ne mogu zamisliti dijete 2 godine po cijele dane da bude u zatvorenom...o prelazenju ceste ne zelim ni razmisljati.
    Predali smo jos u DV Tatjana Marinić...ali nismo ni na razgovor pozvani...tamo mi je predivno....
    Ne znam....mozda ako bude bilo moguce, naravno to sve ako nas prime, da ih pitam da li moze biti prebaceno u Petrinjsku...tamo imaju mogucnost izlaska...

maxi's Avatar

Iana27 još imate šanse biti u objektu Amruševa
    tamo je već dugo u planu adaptacija i samo 2 jasličke grupe

samo ne znam gdje će preseliti sve nas s vrtićkom djecom :?

A vidjet cu...nesto mi je spomenula, u stilu ako nas prime da smo za Kaptol...a onda cu vidjeti, s obzirom da mislim (tj. jos uvijek se nadam) da u drugi vrtic necemo ni primirisat, ako nas prime mozda na razgovoru spomenem da bi voljela neki drugi objekt...

marči's Avatar

Quote Originally Posted by Iana27
    Malo podizem ovu temu jer zelim cuti neka nova iskustva...

Naime, predali smo papire za vrtic na adresi Kaptol - jaslicka grupa.
    Spletom okolnosti, mozda i mojim ne razmisljanjem (uzasno sam ljuta sama na sebe, ali dobro...) dolazim k sebi i shvacam da mi dijete mozda 2 godine nece ici vani, u dvoriste. Kako cujem jaslicka dob ne ide vani. Ali moje dijete prakticki vec hoda, ima 10,5 mj i vec se pocela pustati po doma. Ako je prime, tada ce imati 14 mjeseci i bit ce odlican hodac.
    Pošto mi je to prvo dijete, ne razumijem se previse, jos uvijek, u te vrtice i njihove grupe, ali koliko sam sada procitala, oni ih prebacuju iz grupe i grupu - zasto? Mislim, jasno mi je da nece jaslicku grupu prebaciti u vrticku, ali cula sam da ima mlada jaslicka i starija jaslicka...da li netko zna da li starija jaslicka ide vani u tom vrticu..
    Ma tako sam tuzna...ostaje mi jos nada jedan vrtic, ali vidim da nas ne zovu ni na razgovor pa gubim nadu (ovdje smo obavili razgovor pa valjda ima nade).
    Hvala na svakom iskustvu koje napisete!
    moje cure su prošlu godinu bile u jasličkoj grupi na Kaptolu i nisu išli van. moram priznati bilo mi je potpuno jasno i zašto.
    ta grupa se sastoji od djece od 1-3 godine. neki jedva hodaju a drugi već sami idu i na wc. ...mi smo zato svaki dan poslije vrtića otišli u park ili prošetali gradom. no, moram reći da su tete u toj grupi najbolje tete na svijet, u tako da sva dječica koja odu u veću grupu (pa tako i moja) svaki dan svrate u jasličku grupu malo se pomaziti sa svojim "starim" tetama. kaptol kao vrtić mi je super koncipiran, ima tri grupe, 6 teta, jedan dio dana vrata svih grupa su otvorena tako da sva dječica mogu do svojih mlađih/starijih braće ili sestara ili obrnuto, sva djeca upoznaju sve tete tako da nije frka kad se grupe spoje u dežurne...

marči a daj mi molim te samo reci...ok neka ne ide ovu prvu godinu ali me zanima da li ce recimo slijedece godine, kada ce ona imati 2 godine i isto biti u toj jaslickoj gdje ce opet doci neki novi klinci nehodaci, da li ce onda recimo tete uzeti hodace i odvesti samo njih vani, ili bez obzira i slijedece godine ona ne ide vani.
    Sori kaj ovako cjepidlacim, ali fakat me zanima, da li smo onda 2 godine u zatvorenom.

marči's Avatar

sve dok su u toj jasličkoj grupi ne idu van.
    oni da bi izašli u dovrište, moraju preći cestu. čim dođu u mlađu vrtičku grupu svaki dan će izlaziti u park!
    soba jasličke grupe je velika, prozori isto tako, uvijek su otvoreni, tete paze da se soba stalno provjetrava, mene zaista nije smetalo što nisu išli van.

marči's Avatar

Quote Originally Posted by Iana27
    marči a daj mi molim te samo reci...ok neka ne ide ovu prvu godinu ali me zanima da li ce recimo slijedece godine, kada ce ona imati 2 godine i isto biti u toj jaslickoj gdje ce opet doci neki novi klinci nehodaci, da li ce onda recimo tete uzeti hodace i odvesti samo njih vani, ili bez obzira i slijedece godine ona ne ide vani.
    Sori kaj ovako cjepidlacim, ali fakat me zanima, da li smo onda 2 godine u zatvorenom.
    hodači ili ne oni su jedna grupa i ona se ne dijeli. tko bi čuvao nehodače ou tom slučaju?????
    možda je najbolje da prošećete do vrtića pogledate kako izgleda ta jaslička grupa.

Teica's Avatar

Cure, glupasto pitanje ali fakat nisam upućena : ima li svaka podružnica tj.svaki vrtić u okviru Dječjeg vrtića Različak svoju ravnateljicu ili je ravnateljica za sve vrtiće samo jedna jedina :?

marči's Avatar

ravnateljica je jedna za cijeli vrtić.

Različak ima svoj web site, na njemu je sve lijepo objašnjeno.

s malim zakašnjenjem, hvala marči na odgovoru!!

Teica's Avatar

Marči, hvala na odgovoru !

Imam još jedno pitanje: ima li netko tko nije (bio) zadovoljan ponašanjem ravnateljice i psihologice?

Naime, moja prijateljica ima dosta ružno iskustvo s njima. Možda je to izuzetak izuzetaka :?

marči's Avatar

evo mog iskustva:

moja N je imala u posljednjih 2 godine jako oštećenje jetre, nakon 2 godine traženja i izvađenih xy epruvetica krvi, kojekavih testiranja dr. je u 3.mj ove godine posumnjao na intoleranciju fruktoze. da ne duljim: bilo joj je zabranjeno jesti SVE u čemu se nalazi čak i trag fruktoze, saharoze. Smjela je jesti samo čisto tijesto, rižu, krumpir, meso i zelenu salatu bez začina poput vegete, bez rajčice, bez voća, bez slatkog u bilo kojem obliku. nazvali smo vrtić i molili za razgovor s ravnateljicom i višom med. sestrom. ravnateljica nas je uputila na razgovor s VMS i sa psihologinjom. Uglavnom, nakon 2 sata iscrpnog razgovora, i sestra i psihologinja su sve zapisale, razgovarale odmah s kuharicom, dogovorile da se za N radi zaseban tjedni jelovnik koji sam četvrtkom (za slijedeći tjedan) dobivala na mail da ga odobrim... VMS je zvala Klaru (tvornicu kruha i krušnih proizvoda) kako bi saznala koju vrstu šećera stavljaju u koji kruh kako bi se za N naručivao poseban kruh!
    Ja sam bila toliko preplašena tog razgovora, no i VSM i psihologinja su dvije divne tople osobe za koje nemam ništa do samih pohvala i zahvala!

može li se više tražiti od jednog običnog gradskog vrtića!?

na svu sreću ispalo je da je N jetra uredu i da je tako reagirala na hranu jer je nedonošće, koje je sad zdravo ko dren.

eto ti prosudi! 8)

Teica's Avatar

Bože, kao da govorimo/pišemo o 2 različite osobe!

Mislim baš na psihologicu - moja prijateljica je plakala danas nakon razgovora s njom

Da ne bi bilo zabune - ja tebi vjerujem sve što si rekla! Ne znam možeš li ti vjerovati meni :? Vjerojatno jako teško - jer to su zaista sasvim oprečna iskustva.

flower's Avatar

pa i psiholozi su samo ljudi

ivy's Avatar

Quote Originally Posted by marči
    evo mog iskustva:

moja N je imala u posljednjih 2 godine jako oštećenje jetre, nakon 2 godine traženja i izvađenih xy epruvetica krvi, kojekavih testiranja dr. je u 3.mj ove godine posumnjao na intoleranciju fruktoze. da ne duljim: bilo joj je zabranjeno jesti SVE u čemu se nalazi čak i trag fruktoze, saharoze. Smjela je jesti samo čisto tijesto, rižu, krumpir, meso i zelenu salatu bez začina poput vegete, bez rajčice, bez voća, bez slatkog u bilo kojem obliku. nazvali smo vrtić i molili za razgovor s ravnateljicom i višom med. sestrom. ravnateljica nas je uputila na razgovor s VMS i sa psihologinjom. Uglavnom, nakon 2 sata iscrpnog razgovora, i sestra i psihologinja su sve zapisale, razgovarale odmah s kuharicom, dogovorile da se za N radi zaseban tjedni jelovnik koji sam četvrtkom (za slijedeći tjedan) dobivala na mail da ga odobrim... VMS je zvala Klaru (tvornicu kruha i krušnih proizvoda) kako bi saznala koju vrstu šećera stavljaju u koji kruh kako bi se za N naručivao poseban kruh!
    Ja sam bila toliko preplašena tog razgovora, no i VSM i psihologinja su dvije divne tople osobe za koje nemam ništa do samih pohvala i zahvala!

može li se više tražiti od jednog običnog gradskog vrtića!?
    8)
    Wow, to valda ni privatnik ne bi napravio, svaka čast.
    a što se psihologice tiče, normalno je da su oprečna iskustva, ja sam isto plakala nakon razgovora sa svojom (mi nismo u različku), a moja frendica bila oduševljena

marči's Avatar

ja ne znam tvoju prijateljicu, znam sebe.
    susjeda u mojoj zgradi skoro pala u nesvijest od zgražanja kad je čula da mi cure idu u različak. a eto ja za sada samo pohvale! svi smo različiti i svi imamo dobre i loše dane i reagiramo različito. pogotovo kad se radi o vlastitoj djeci.

mašnica's Avatar

Lovim slobodna mjesta po gradu, vidim da Različak ima i u jaslicama i u vrtiću u Petrinjskoj.

Kakva je situacija tamo, tema je ipak malo zastarjela...

Page 2 of 2 FirstFirst 12