Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: popodnevno uspavljivanje, beba od 3 mj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja ju ne bi pustila da place, ali ono sto sam znala raditi ako bi plakala, a znala sam da joj nista nije, osim sto hoce da sam tu, stavila bi je u krevetic i mazila je polako rukom. Ne bi ju nosala da se ne navikne. Ipak, brzo rastu, pa kad imas 9-10mjesecnu bebu koja hoce nosanje prije spavanja, nije bas lako Isto tako sam joj znala ctati. Bilo sto sam joj citala, ali tihim i dosadnim tonom. Zaspala je od dosade
    Ako ni to ne pomogne, pusti joj sjednicu Hrvatskog sabora, lol! Ako ona ne zaspi, ti ces

Citiraj rodica prvotno napisa Vidi poruku
    ovako... imamo sling, u njemu može šetnja ali spavanje ne baš, uznemiri se i, ako ju ne izvadim, počne histerično plakati... tako da teško može pomoći.... dojenje ležeći smo probale. zaspe i izbaci bradavicu ali ju traži u snu svakih5-10 minuta pa ne mogu izmigoljiti iz kreveta i ostaviti ju...
    jedino ovo s kupanjem zvuči kao dobra ideja, to ću isprobati!!!
    općenito, trebam savjet, koliko dijete pustiti da plače kad je razdražljivo...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako sam joj znala ctati. Bilo sto sam joj citala, ali tihim i dosadnim tonom. Zaspala je od dosade

Mislim da se svi oni prije 6 mjeseci mogu odviknuti od nošenja. Tko je čitao Karpa, vidi da ga puno volem.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi ju nosala da se ne navikne.
    na što da se navikne?
    na pažnju, na ljubav?

pa 9 mjeseci ih je netko nosao i ljuljuškao, već su na to naviknuti

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da se ne navikne na nosanje pred spavanje. Nije problem nositi 3-4mjesecnu bebu i nunati ju, ali kad se radi o 13-14mjesecnoj bebi, to je problem. Bitan je fizicki kontakt, i moja je provela dobar dio svog zivota u moby wrapu, ali kad je vrijeme za spavanje, a to je vrijeme kad sam i ja umorna, bas mi nije do nosanja i ninana nananja. Lakse mi je, kao sto sam navela napraviti mlaku kupku, omotati ju toplim rucnikom, pa malo masazica, cikanje, simon & garfunkel, lijepo je polozti u krevetic mazeci ju, kao sto sam vec prethodno napisala. Ne znam da je bas tom metodom moja beba uskracena za ljubav. Tko zna? Ako se propije u adolescentskoj dobi, zalit cu sto je nisam nosala prije spavanja

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    na što da se navikne?
    na pažnju, na ljubav?

pa 9 mjeseci ih je netko nosao i ljuljuškao, već su na to naviknuti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •