Vidi rezultate ankete: Je li u redu da djeca u vrtiću "masiraju" tetu?

Glasači
45. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • u redu je

19 42.22%
  • ne znam

8 17.78%
  • nije u redu

18 40.00%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: djeca u vrtiću masiraju tete?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Kutići za igranje doktora, frizera i trgovine su namijenjeni za role-play igre u kojima djeca imitiraju svakodnevne situacije; masiranje baš i ne spada u takve situacije.
    Pa nisam baš ni kod frizera svaki dan. Ali se svakodnevno počešljam Hvala mom dragom MM-u pa me često promasira. Budućim maserima je masiranje svakodnevica. Neki vježbaju od malih nogu

Ma, ajte, malo šale nije loše…

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nisam baš ni kod frizera svaki dan. Ali se svakodnevno počešljam Hvala mom dragom MM-u pa me često promasira. Budućim maserima je masiranje svakodnevica. Neki vježbaju od malih nogu

Ma, ajte, malo šale nije loše…
    Moja djeca se svakodnevno igraju fizioterapeuta pa navlače jedna drugu za noge

Kaj se tiče masiranja u vrtiću ,ok je ako je u sklopu igre, kao npr. i frizer i sl. Samo da je umjesto tete striček i da se s curicama igra masiranja, već bi dobio kaznenu prijavu.

Pjesmica je blesava i s obzirom da se uvijek naglašava da vrtić nije samo ustanova za čuvanje djece nego i odgojno-obrazovna, onda bi i teta trebala djecu malo usmjeravati na pametnije aktivnosti i igre. Meni je ok ako djeca igraju "crnu kraljicu" "bojice" (jedan je trgovac, jedan kupac, ostali su bojice - pa kupac mora uloviti bojicu koju hoće) "krokodile, mogu li prijeći rijeku", ali "smrt bijele kosti" ne podržavam iako sam se igrala ko mala, mislim da ne bi ni tete trebale.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •