-
Naša priča - pomozite!
Moja curica ima 1,5mj, od samog starta imamo malih problema s dojenjem, ali imamo i veliku želju i volju i vjeru da će uz malo pomoći sve dobro ići...
Uglavnom..meni je mlijeko došlo 5. dan nakon poroda.. u međuvremenu su malenu počeli nadohranjivat u bolnici, također smo imali problem s jednom uvučenom bradavicom tako da je dojenje bilo uspostavljeno samo na jednu cicu. Otpustili su nas uz preporuku dojenje + nadohrana. Drugu cicu smo se uspili namisti nakon 20 dana. Znači sve to je doprinjelo tome da joj obe cice nisu bile dovoljne, pa smo uvik posli cicanja dali bočicu.
Al ima još jedna stvar..bojim se da moj letdown pomalo šteka. Često ona dugo vuče i cica po dugo vremena 45min-1h, malo aktivno, pa malo cicka, malo spava pa je budim. Hvala Bogu ima snage i volje
I onda kad mislim da je skroz ispraznila sve...dogodi se da tek onda mlijeko baš krene, i onda skužim valjda osjećaj letdowna...žmarci i sve. Znači sve ovo prije je bilo bezvezno natezanje? Kako da to poboljšam... treba se opustit znam..al kako joj posli davam bocu.. uvijek se mislim da meni fali mlika, da je popila koliko je bilo i da joj moram dat bocu. Samo po noći se desi da joj dam cike i da posli zaspe, inače joj uvik treba još i bočica.
Zvali smo SOS telefon..i dobili savjet da malo po malo smanjujemo bočicu. Sad ona dnevno popije oko 400ml bočice. Ja kad se izdajam uspijem izdojit samo 60ml iz OBE cike. To je isto napredak jer prije bi bilo oko 40ml
Molim savjet kako da pojačam količinu mlika, ili je ustvari taj letdown problem pa kako da to riješim?? Vidim da napredujemo jer prije 10 dana je jela oko 500ml umjetnog pa se vidi pomak, al tu je uvijek onaj strah da u mojim cicama nije bilo dovoljno... Kako pojačat količinu... da se izdajam nakon svakog podoja? Molimo pomoć bilo koga sa iskustvom... jer želja nam je od samog starta da dugo dugo i sretno cickamo.
p.s. još nešto.. dobila sam mjesečnicu.. da li je to neki problem?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma