Super da je sad krenuo dobivati. Sve zajedno je nesto ispodprosjecno dobio, medjutim, zadnji je tjedan taman dobar (je li uvijek vagan na istoj vagi?). Radi mu kompresije, prati opce stanje djeteta, da ima dovoljno (5-6) mokrih pelena i dovoljno pokakanih pelena (2-3 velicine kovanice od 5 Kn).
Zadnja dva odgovora nisam skuzila. Kad te boli, dok sise ili nakon sisanja? Kako izgledaju bradavice nakon sisanja? Ako su bijele, probaj nesto toplo prisloniti na bradavicu nakon dojenja pa vidi hoce li to smanjiti bol. Ako boli tijekom dojenja bradavica, mozda bi trebalo korigirati hvat i polozaj.
Nemoj mjeriti uspjeh dojenja izdajanjem.ali imam jako slab mlaz na uspijem izdojit 1ml,taj dio koze boli,al mene zanima zasto zeli uvik cicu i to obe,kako cu kad budemo isli vani,on nikad ne bljuca ni podriguje samo prdi
Vama se laktacija jos uvijek uspostavlja i on si navlaci vise mlijeka nego moze dobiti u podoju tijekom jednog sisanja i zato trazi obje dojke. Nema niceg loseg u tome, neke majke doje tako da u jednom podoju vise puta mijenjaju obje dojke (npr. i ja sam tako dojila). Neka djeca vise vole sisati kad im ide lakse mlijeko van pa ce radije traziti vise puta svaku stranu, neke majke imaju uze kanalice ili im se teze otpusta mlijeko ili imaju nizu produkciju pa je potrebno dojiti na nacin da se u svakom podoju nude obje dojke, nekad i vise puta. Sve je to ok.