Citiraj pahulja2812 prvotno napisa Vidi poruku
jucer nam je bila patronazna i dobili smo 100 g za 5 dana,pelene su stalno mokre i ne brojim im ih oko 6 7,kaka po noci,oko podne i predvece,zadnja je kilaza 3790 tako je rekla patronazna,bce sam ja nesto krivo cula o prethodnim brojkama,jezik se vidi i kad vuce duze vidi se da nekad proguta,radila sam komp,ali imam jako slab mlaz na uspijem izdojit 1ml,taj dio koze boli,al mene zanima zasto zeli uvik cicu i to obe,kako cu kad budemo isli vani,on nikad ne bljuca ni podriguje samo prdi
Mi smo uvijek papali 2sike za obrok I jos danas (skoro 7mj) smo na 2sike kad ona jede. Nikad joj 1sika nije bila dosta. Iako mi je to bilo jaaaaaaaaaako frustrirajuce u pocetku jer se naslusas "Jedna cica za obrok" "Dojenje max 20min" "Moja beba je jela svako 4h" jednostavno sam se nakon nekog vremena pomirila da ce to jednostavno bit tako sad neko vrijeme, I da moram to prihvatiti I onda je nekako sve krenulo nabolje, nakon nekih 2mj. A dotada sam samo kukala.
Na pocetku sam imala I ja samo 1mlaz, eventualno 2 I to je bilo jupiiiiiiiii !
A ta bol kad bi mlijeko krenulo (kao da te netko nozem para s ledja, tamo negdje gdje su lopatice, ajme meni kad se sjetim) je prestala isto kad je ona imala negdje 2mj