Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: natječaj za posao - rok za odgovor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisam imala mira pa sam pitala kad će biti rzultati natječaja. Dobila sam odgovor da će rezultati biti sljedeći tjedan.

Bojala sam se onog što kaže spajalica, da nisu nekom javili da je dobio posao a meni ništa pa da mi ne istekne rok za žalbu.

Budući da testiranje nije spominjano u natječaju a ni uvjeti nisu baš nešto strogi, imam osjećaj da je natječaj namješten za nekog. Ako je tako onda im ja kvarim plan jer moram imam prednost

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam imala mira pa sam pitala kad će biti rzultati natječaja. Dobila sam odgovor da će rezultati biti sljedeći tjedan.

Bojala sam se onog što kaže spajalica, da nisu nekom javili da je dobio posao a meni ništa pa da mi ne istekne rok za žalbu.

Budući da testiranje nije spominjano u natječaju a ni uvjeti nisu baš nešto strogi, imam osjećaj da je natječaj namješten za nekog. Ako je tako onda im ja kvarim plan jer moram imam prednost
    ako oni imaju već nekoga (a velika vjerojatnost je da imaju), natječaj je napisan točno po "dostignućima" koje dotična osoba ima...
    bez obzira što ti službeno imaš prednost, i ako se žališ, već će ti oni naći manu...
    u držvavnu službu možeš jedino preko veze
    nažalost, tako je kako je

ja sam na jedan natječaj dobila odgov tri mjeseca nakon objave natječaja
    Posljednje uređivanje od Boxica : 29.04.2013. at 18:22

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ako oni imaju već nekoga (a velika vjerojatnost je da imaju), natječaj je napisan točno po "dostignućima" koje dotična osoba ima...
    bez obzira što ti službeno imaš prednost, i ako se žališ, već će ti oni naći manu...
    nažalost, tako je kako je
    Kakvu manu mi mogu naći ako ispunjavam uvjete natječaja i moram imati prednost? Ja sam valjda prenaivna pa ne mogu smisliti način da tu netko prekrši zakon bez posljedica

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam baš u državnoj "službi", ali radim za državu i moram ti reći da nisi u pravu. Možda smo Beti, Deaedi i ja jedine, ali eto, ima nas i takvih koje nismo dobile posao preko veze.
    ...

Sirius Black, sretno!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    obično netko to već radi, a natječaj je forme radi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •