Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Smeđe mrlje na licu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    jedne godine sam koristila ducray
    noćni serum, noćnu kremu, i tijekom zime za izbjeljivanje ...

opet su tijekom ljeta potamnile
    Ne nista nocno nego ovo za po danu kad si izlozena suncu da sprijecis nastanak mrlja.

Ajde bas bi voljela da probas, al trebala bi odmah sto prije kupiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne nista nocno nego ovo za po danu kad si izlozena suncu da sprijecis nastanak mrlja.

Ajde bas bi voljela da probas, al trebala bi odmah sto prije kupiti.
    i tu sam imala jedne godine

(prošli tjedan sam se čak zeznula, na put ponijela baš tu ducrayovu toniranu - imala sam tester pa mi je bilo zgodno na dva dana ponijeti. uglavnom, bila je ona najtamnija nijansa, dobro smo se nasmijali jer sam bila narančasta u licu. skinula sam i prijateljica je imala svoju netoniranu pa sam se namazala)

i koristim kreme 50+ faktor skoro 8-9 mjeseci u godini, a ostale mjesece 25-30
    čim je jače sunce, bio siječanj, veljača, ožujak, iako sam tamnoputa, pocrvenim u licu (gornji dio čela iznad naočala, uši, vrat...) tako da se godinama (desetljećima) bavim kremama za sunčanje i probala sam i skupe i jeftine i velika i mala pakiranja i testere i svašta nešto ...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    i tu sam imala jedne godine

(prošli tjedan sam se čak zeznula, na put ponijela baš tu ducrayovu toniranu - imala sam tester pa mi je bilo zgodno na dva dana ponijeti. uglavnom, bila je ona najtamnija nijansa, dobro smo se nasmijali jer sam bila narančasta u licu. skinula sam i prijateljica je imala svoju netoniranu pa sam se namazala)

i koristim kreme 50+ faktor skoro 8-9 mjeseci u godini, a ostale mjesece 25-30
    čim je jače sunce, bio siječanj, veljača, ožujak, iako sam tamnoputa, pocrvenim u licu (gornji dio čela iznad naočala, uši, vrat...) tako da se godinama (desetljećima) bavim kremama za sunčanje i probala sam i skupe i jeftine i velika i mala pakiranja i testere i svašta nešto ...
    ne Vrijeska to nije ta krema. Ona nije uopće tonirana, ne postoji nikakva svjetlija i tamnija.

To je ova:
    https://webljekarna.hr/product/ducra...prices=&page=1

Baš bi voljela da je probaš jer ja sam kao i ti 15ak godina isprobavala razne kreme, ova je zakooon!!! nikad poslije nisam dobila pigmentaciju a znaš koliko sam ja vani na otvorenom.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.03.2024. at 12:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •