Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Moguca trudnoca-krvarenje???POMOC

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno Moguca trudnoca-krvarenje???POMOC

Pozdrav, curke trebam pomoc jer sam totalno zbunjena i uplasena.Imala sam missed u 9 tjd 2011 godine.Vec 9 mjeseci muz i ja pokusavamo dobit bebu ali nam do sad nije uspjelo.Ovaj ciklus sam pocela piti vrkutu i stolisnik u nadi da ce pomoc.Zadnju mengu sam imala 5.4.Ciklusi su uredni svakih 29 dana.Inace pijem Utrogestan od 20-24 dc.Sada mi se dogada nekaj cudno,29.4-25 dc pojavilo se malo svjeze krvi nakon mokrenja.Stavila sam ulozak misleci da je m uranila.Ali taj dan vise nije bilo krvi vec malo smedkastog iscjetka.Ista situacija je i danas.Muci me to sto nemam nikakvih simptoma trudnoce,cak me ni grudi ne bole kao uvijek prije menge.Jedino osijecam u predjelu maternice kao nekakvo kruljenje kao u crijevima.Molim vas za misljenje.Oprostite na dugackom postu.

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Za početak probaj napraviti test s jutarnjim urinom. Meni se tako isto na 25 dc pojavio smećkasti iscjedak, napravila sam test i bio je pozitivan..

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Vec mogu napraviti test?

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

http://www.countdowntopregnancy.com/...or.php#results ovdje si možeš pogledati za test, možda je još rano za raditi, pa sačekaj još koji dan.
    U svakom slučaju, želi ti sreću da bude onako kako si želiš..

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Možda jednostavno nemaš siptome? Nisu sve trudnoće iste, niti sve žene imaju simptome trudnoće (bar ne tako rano). Da sam na tvom mjestu, opustila bih se, pustila da prođe taj 29 dan ciklusa i onda napravila test. Znam da je teško opustiti...
    Pusti da prođu ovi praznici pa onda napravi test. Definitivno ćeš znati onda. Mislim da je sad prerano da znaš (ako su ti ciklusi bez iznimke 29 dana). Sretno!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •