Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Puky mini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mini nije do 5 godina, on je stvarno minijaturan, ova slijedeća veličina je do 5 godina.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Mini nije do 5 godina, on je stvarno minijaturan, ova slijedeća veličina je do 5 godina.
    Piše na stranici "Na njega mogu djeca od 85cm nadalje (cca 18mj pa do cca 5g)"

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo gledala stranicu, piše kako kažeš od 18 mj do 5 godina, a srednji od 3 godine na dalje.
    Meni to izgleda kao zabuna, jer da mini može do 5 godina, ne bi bilo potrebe od 3 godine kupovati srednji.
    Stvarno ne znam, ponavljam imam oba doma i mini je meni od 18 mjeseci do cca 3 godine.

Inače nećak je dobio s cca 2,5 godine srednji Puky i mogao ga je voziti s skroz sniženim sjedalom, s time da je on nije veliko dijete.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo gledala stranicu, piše kako kažeš od 18 mj do 5 godina, a srednji od 3 godine na dalje.
    Meni to izgleda kao zabuna, jer da mini može do 5 godina, ne bi bilo potrebe od 3 godine kupovati srednji.
    Stvarno ne znam, ponavljam imam oba doma i mini je meni od 18 mjeseci do cca 3 godine.

Inače nećak je dobio s cca 2,5 godine srednji Puky i mogao ga je voziti s skroz sniženim sjedalom, s time da je on nije veliko dijete.
    Čituckala sam tu temu i na forum.hr i otprilike su iskustva ovakva, a i altermama to tamo potvrđuje.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovdje treba pisati: da on NIJE veliko dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •