-
Kad sam isla na laparoskopiju ocekivala sam da ce biti sve u redu kao i na tisucu pregleda prije toga, eventualno da ce malo procistiti tu desnu stranu i onda cu ja zatrudniti. Mos misliti!
Na bolove u trbuhu sam se zalila od puberteta, ali nisu me bas ozbiljno shvacali. Tisucu pregleda i uvijek sve ok. Cak sam prije 10 godina operirala slijepo crijevo jer su mislili da me od toga boli ali moje muke su se nastavile. Rtg hsg - uredn nalaz iako me bolilo do ludila, a citala sam da ako je sve u redu da ne boli. I nakon operacije sam skuzila da me ne boli vise donji dio leda koji me godinama bolio.
A probala sam svasta u meduvremenu i bilje i kemiju i bioenergiju i svasta nesto pa nista.
Ja sam isto mislila da se to nozda zastopalo u meduvremenu, izmedu hsg- a i laparo, ali sumnjam jer stvarno sam se rjesila tih neobjasnjivih bolova u trbuhu i u sonjem djelu leda.
-
lola32 da li si imala kakvu upalu?I ja sam imala rtg propuhinje nije me bolilo nista, ocito su ti jajovodi zaštopani! Ja sam imala e coli zbog koje sam bila u bolnici , imala sam srece kaj nije otisla dalje!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma