Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: hidrosalpinx nakon stimulacije i što sad?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kad sam isla na laparoskopiju ocekivala sam da ce biti sve u redu kao i na tisucu pregleda prije toga, eventualno da ce malo procistiti tu desnu stranu i onda cu ja zatrudniti. Mos misliti!
    Na bolove u trbuhu sam se zalila od puberteta, ali nisu me bas ozbiljno shvacali. Tisucu pregleda i uvijek sve ok. Cak sam prije 10 godina operirala slijepo crijevo jer su mislili da me od toga boli ali moje muke su se nastavile. Rtg hsg - uredn nalaz iako me bolilo do ludila, a citala sam da ako je sve u redu da ne boli. I nakon operacije sam skuzila da me ne boli vise donji dio leda koji me godinama bolio.
    A probala sam svasta u meduvremenu i bilje i kemiju i bioenergiju i svasta nesto pa nista.
    Ja sam isto mislila da se to nozda zastopalo u meduvremenu, izmedu hsg- a i laparo, ali sumnjam jer stvarno sam se rjesila tih neobjasnjivih bolova u trbuhu i u sonjem djelu leda.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

lola32 da li si imala kakvu upalu?I ja sam imala rtg propuhinje nije me bolilo nista, ocito su ti jajovodi zaštopani! Ja sam imala e coli zbog koje sam bila u bolnici , imala sam srece kaj nije otisla dalje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •