-
ovako, kod mene krece priča-dugo vrijeme su nas vodili kao idiopati, 2 biokemijske onda sam bila na prije maribora na propuhivanju, na desnom jajovodu imam rog ako ga ispile opet ce narasti, ako je prosao kontrast moze proci i oplpđena jajna stanica,zatim po milimovicevim zakonom odem u mb, pod dugim protokolom sam 3 js- beta nula, nakon toga trudnoca - biokemijska, nakon toga razočaranje i bila u beti plus , jedino kaj je vodilo dr D je kaj su me poslali u Mb u postupak sa povisenim testosteronom i kaj je nasla na 3d/4d septum na maternici. Nakon toga kod profa Barišića u Petrovoj radi histeroskopije, nakon ceka mi je on rekao da se javim dr Despotu na uzv. Despot rekao da njemu septum ne predstavlja problem , nego da imam zastopani jajovod- desni i da ga treba maknuti- dijagoza broj 5. Nakon toga sa isla dr Kosu po drugo misljenje, potvrdio Despotovo. I onda k Strelcu na laparo i histero, otvorili me ocistili ga, nisu ga trebali maknuti, na kraju sa njim se u redu. 3 mjeseca nakom toga mpo, povisen prolaktin prije postupka- na bromergonima i kratki protokol 4 js- 2 u meni biokemijska, ostale propale- rađen kratki protokol.Nikad nisam imala nikakve bolove, menzes uopce ne osjetim , samo mi curi i napuhnuta sam. Nuspojave od lapara i histero nemam. Jedino imam mali rez u pupku i iznad jajovoda!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma