-
iznenadna bol
Jucer je pocelo sa dvije mekse stolice(inace jedva kakimo jednu dnevno) i sa bolom u cmaru. danas opet isto,samo sto.se pozalula u jednom trenutku da je nesto neda disati u grly,pa je poslije rekla da je boli grlo. ali u toku vecere zavristala je iz cista mira-joj boli,boli i pokazala na obje strane donjeg dijela rebara,pupak i grudnu kost-ali dio gdje se spajaju rebra. Bol je vrlo brzo prosla. Drage moje sta mislite sta je tako zabolilo,narocito ta rebra?!!!
-
Da nije kakva crijevna viroza? Jel jede i pije manje nego inace?
-
Jesam primijetila da manje jede i sve nesto polijeze i umorna je. medjutim s obzirom da je staaaaalno napolju mislila sam da je to. da li moze od viroze da tako boli?
-
Posljednja viroza koju su moji prebolili bila je baš takva, sa grčevima u trbuhu. Sinka smo čak i u Klaičevu vodili da isključe upalu slijepog crijeva.
-
Koliko je stara? Mozes li jos sto izvuci iz nje. Jedino mi cudno za virozu da jednom zaboli i gotovo. Obicno stomak malo duze boli...
-
moji se znaju žaliti da ih boli grlo prije nego se ispovraćaju jer ne znaju drugačije opisati taj osjećaj kad te tjera na povraćanje
-
Curica ima 4 i po godine. Danas se nije uopste zalila...samo je malo kakila-alu i dalje meksa kaka...mislila sam i da su zubi,kutnjaci ali jok. i dalje slabije jede i polijeze. ukljucila sam joj caj od koprive. najgore mi je to sto ce u ponedjelhak aBd u vrtic...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma