Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: iznenadna bol

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno iznenadna bol

Jucer je pocelo sa dvije mekse stolice(inace jedva kakimo jednu dnevno) i sa bolom u cmaru. danas opet isto,samo sto.se pozalula u jednom trenutku da je nesto neda disati u grly,pa je poslije rekla da je boli grlo. ali u toku vecere zavristala je iz cista mira-joj boli,boli i pokazala na obje strane donjeg dijela rebara,pupak i grudnu kost-ali dio gdje se spajaju rebra. Bol je vrlo brzo prosla. Drage moje sta mislite sta je tako zabolilo,narocito ta rebra?!!!

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da nije kakva crijevna viroza? Jel jede i pije manje nego inace?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jesam primijetila da manje jede i sve nesto polijeze i umorna je. medjutim s obzirom da je staaaaalno napolju mislila sam da je to. da li moze od viroze da tako boli?

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Posljednja viroza koju su moji prebolili bila je baš takva, sa grčevima u trbuhu. Sinka smo čak i u Klaičevu vodili da isključe upalu slijepog crijeva.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Koliko je stara? Mozes li jos sto izvuci iz nje. Jedino mi cudno za virozu da jednom zaboli i gotovo. Obicno stomak malo duze boli...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji se znaju žaliti da ih boli grlo prije nego se ispovraćaju jer ne znaju drugačije opisati taj osjećaj kad te tjera na povraćanje

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Curica ima 4 i po godine. Danas se nije uopste zalila...samo je malo kakila-alu i dalje meksa kaka...mislila sam i da su zubi,kutnjaci ali jok. i dalje slabije jede i polijeze. ukljucila sam joj caj od koprive. najgore mi je to sto ce u ponedjelhak aBd u vrtic...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •