ni meni nis nije jasno...
a ono sto mi je jasno je da se zbog sporosti sudova to obija na ledjima djeteta...
a kad ne platis racun - da vidis kak su brzi... gamad...
drzi se, nikiva![]()
ni meni nis nije jasno...
a ono sto mi je jasno je da se zbog sporosti sudova to obija na ledjima djeteta...
a kad ne platis racun - da vidis kak su brzi... gamad...
drzi se, nikiva![]()
joj ovo je koma. draga drzim fige tebi i tvom malom andjelu-sto prije da ti zaspi u narucju!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuj, fuj, fuj...
Nije me bilo i nisam imala pristup netu pa nisam ni gledala do večeras ima li novosti...
Pa ne mogu vjerovat da je zbog 5 minuta dijete prisiljeno čekat susret s mamom i bratom mjesec hebenih dana...
Nažalost, nemam više ni konkretnih savjeta, ni mogućnost uhvatit nekog drugog, mogu samo držat fige da se to konačno riješi na slijedećem ročištu...![]()
Anči prvotno napisa
hvala Anci...i ja se nadam, ustvari vjerujem..![]()
saljem tiza tebe i tvojezlato.budi hrabra i ustrajna.mislim na tebe
![]()
![]()
jassi prvotno napisa
joj svaki put mi se zasuze oci kad procitam ovak nekaj...hvala vam svima od![]()
neznam kaj da točno napišem...prošao je i taj termin na sudu jučer.rekao mi je odvjetnik(preko posrednika) da je bio "ovaj" tamo,njegov odvjetnik,i tasm negdje njegova mamica(naravno) i moja curica..mislim sve mi je prestrašno..užas.uglavnom da skratim, ta sutkinja će 27.6 donjet tu hebenu odluku...
je neznam jel sam ja maloumna ili kaj, ali mi je nestvarno da neko može OTET djete,da državno odvjetništvo to prizna kao otmicu, pa da nakon toga se čeka termin na sudu mjesec i pol i onda ga još tam saslušavaju???
i nakon svega njoj treba 2 TJEDNA da to napiše??!!
pa ko je tu lud?
a kao njemačka je vrlo ažurna i misli na djecu
mislim da popizdiš![]()
nemam riječi, preprestrasno
![]()
Stvarno mi je žao! Nadam se da će sve ubrzo završiti i postati samo gorka prošlost! Draga![]()
e,pa stvarno nemam rijeci!!
drzi se jos malo...![]()
izdržinadam se da je to finalno pomicanje konačne odluke
isuse pa da ih zadavis.ja bi izasla u medije kod nas pa bi se mozda netko pomaknuo, zovi neko ministarstvo,kosoricu...ma ne znam,to je strasno. ja ti drzim fige. pa oni su zaita maloumni hebeni kreteni![]()
mila nadam se najboljem za vas dvije. drzi se
![]()
hvala puno svima..
evo sutra letim gore i idem čekat..
ako se sad to ne riješi onda ću fakat nekog zadavit i stvarno izać sa pričom u javnost..
jer ovo više nije normalno![]()
sretno![]()
ako se odlučiš za medije ja ti još stojim na usluzi.nadam se da neće trebati i da ćeš se vratiti sa curicom
hvala ninochka..ninochka prvotno napisa
nadam se da mi neće trebat,ali u tom slučaju svakako se javljam
![]()
Sretno! I javi nam se.![]()
Sretno! Nadam se da ćeš poslije ovog puta otvoriti topic " napokon zajedno "!![]()
i ja i vibram za to svom snagom.petrić prvotno napisa
Drži se![]()
samo hrabro i sretno,nadam se da cu cuti o vasem zajednickom povratku![]()
![]()
evo me malo..
uglavnom dobila sam neki dan presudu da se moja curica mora vratiti samnom u hr,i sad naravno treba napravit ovrhu.kad je sve izgledalo da je konacno skoro pa gotovo, skuzili smo da u tom njegovom mjestu na sudu nema osobe koja zna napraviti svoj posao..
zadnja informacija koju imam je da oni moraju cekat da prode rok za zalbu pa ako se ovaj nebude zalio da ce onda ic samnom po nju..a ukoliko se zali,onda neznam...
ko da sam na divljem zapadu, a ne u njemackoj..
nemam vise rijeci..
zgroyena sam, ljuta i razocarana.
pitam se samo do kad ovak..
![]()
![]()
prestrašno! prestrašno! prestrašno!!!
ono što je najgore, on će se žaliti....![]()
kod nas obično presuda o ovrsi znači da žalba ne odgađa izvršenje, ili se varam?
u svakom slučaju, želim ti (puno) snage i tebi i tvojoj curici da ovo izdržite!!!![]()
Ja ovo stvarno ne mogu vjerovati![]()
![]()
Nadam se da je ovo što mama san kaže da žalba ne odgađa ovrhu točno i da ćeš ipak ubrzo dobiti svoju curicu.
Nikiva, žao mi je što mala još uvijek nije s tobom, no to je sada samo pitanje vremena. Jasno mi je da su ti sada i sekunde duge. U Hrvatskoj rješenje suda nije pravomoćno i po njemu se ne može postupiti dok ne prođe rok za žalbu, a izgleda da je tako i u Njemačkoj. Želim ti puno strpljivosti i još uvijek čekam topic " ponovo zajedno "!![]()
nikiva, jel to s rokom za zalbu (da odgadja izvrsenje presude) pise u presudi? :/ sto kaze tvoja odvjetnica na to?
grozno,ne mogu vjerovati![]()
a kako ti je kcerkica? imas li vijesti o njoj? jel ima sanse da ju vidis?
drzi se![]()
zavibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
JAKO SI HRABRA!
DRŽI SE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i oni će nama krojiti politiku, kako da uredimo državu (off topic)
ajde, još malo~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ pa ćeš ljubiti svog![]()
nisam ju vidla od 27.2.,a cula ju nisam od 17.4. jer mi neda ni da ju cujem.
veli odvjetnik da kad prode rok za zalbu da cemo ju moc uzet bez obzira na to da li ce se on zalit..a opet drugi pricaju drugo..
vjeruj te mi tu vam je ko u texasu.
nadam se da je moj odvjetnik u pravu i da cu je moc uzet kroz par dana.javim se sa prvim informacijama.
pusa svima
nikiva![]()
Želim ti svu sreću i snagu ovoga svijeta
vibram da ste za par dana zajedno
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~![]()
Malo vibri i od mene da što prije zagliš svoju curicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
![]()
ukoliko se on zali nemogu napravit nista dok zalba ne prode najvisi sud..mislim da poludis.i stalno iznova mu davaju neku sansu.pa ko je tu lud?
vise neznam kaj da velim.
ima fore do petka da se zali,ak se ne zali,super sve rijeseno.a ak se zali ja cu sama otic nekak po nju.cekat cu na cesti,valjda bude jednom izasla van.i uzet cu ju.nemoze mi niko nista.
a kaj je najgore od svega glupa sutkinja ima mogucnost napravit do da zalba ne odgada izvrsenje,ali ne zeli.krava odvratna.i to je to.bas bi ju vidla da se radi o njenom djetetu.rekla je bila da ona u ovom slucaju nemora postupit po haskoj konvenciji da bi ona odlucila da djete ostaje u njemackoj,jer je on kao njemac.
gamad
gade mi se svi.njemci narocito
vibramdasene zali,koliko god nevjerojatno...
a da je sudstvo takvo u njemackoj nisam znala... katastrofa!!!
izdrzi, nikiva
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
mila drzi se, ne mogu ti reci koliko mi je tesko............jedva cekam da ju zagrliS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~![]()
![]()
ajme....meni je cijela ova prica prestrasna, ne mogu ni zamisliti kako ti je....
stalno cekam neke lijepe vijesti, nadala sam se da si vec sa svojom curicom i sad sam razocarana i ogorcena tim sudstvom...
nadam se da ce sto prije ova prica dobiti happy end i da tvoja curica nece biti previse istraumatizirana zbog svega
evo me.
nemam nikakve dobre novosti.
on se naravno zalio i sad je to otislo na visi sud.
oni su mu dali rok do 10.8. da dostavi dokaze.samo neznam za kaj dokaze.neznam vise ko je tu lud.niko mi vise nemoze rec da je to realno i logicno.
neznam vise kaj da radim
11.8. zasjedaju tri suca koja odlucuju o njegovoj zalbi
samo neznam ko ima pravo drzat vec vise od pola godine odvojeno od njene mame.s tim vise kaj ja imam od suda koje je i jedini nadlezan da odlucuje sa kim ce ona biti, a sa kim ne,odluku da ce ona zivjeti samnom.jer po medunarodnom pravu nadlezan je sud u hr.
onda imam presudu njemackog suda koji kaze da se ona hitno mora vratit meni da ju ja mogu odvest natrag u hr.
znaci imam sve, al u biti ko da nemam nista.
jer njemu stalno i stalno davaju neke nove mogucnosti da opravda svoj postupak.jer on je naravno njihov drzavljanin, a oni mu slijepo vjeruju.on da veli da je nebo ljubicasto, oni bi u to povjerovali.jer je on njihov drzavljanin.
neznam, neznam..
a kaj je najgore sad su svi na godisnjem..i moj odvjetnik, i ti suci,,,svi
i jel ima ko kakvu pametnu ideju?kom da se vise obratim?
![]()
evo me.
nemam nikakve dobre novosti.
on se naravno zalio i sad je to otislo na visi sud.
oni su mu dali rok do 10.8. da dostavi dokaze.samo neznam za kaj dokaze.neznam vise ko je tu lud.niko mi vise nemoze rec da je to realno i logicno.
neznam vise kaj da radim
11.8. zasjedaju tri suca koja odlucuju o njegovoj zalbi
samo neznam ko ima pravo drzat vec vise od pola godine odvojeno od njene mame.s tim vise kaj ja imam od suda koje je i jedini nadlezan da odlucuje sa kim ce ona biti, a sa kim ne,odluku da ce ona zivjeti samnom.jer po medunarodnom pravu nadlezan je sud u hr.
onda imam presudu njemackog suda koji kaze da se ona hitno mora vratit meni da ju ja mogu odvest natrag u hr.
znaci imam sve, al u biti ko da nemam nista.
jer njemu stalno i stalno davaju neke nove mogucnosti da opravda svoj postupak.jer on je naravno njihov drzavljanin, a oni mu slijepo vjeruju.on da veli da je nebo ljubicasto, oni bi u to povjerovali.jer je on njihov drzavljanin.
neznam, neznam..
a kaj je najgore sad su svi na godisnjem..i moj odvjetnik, i ti suci,,,svi
i jel ima ko kakvu pametnu ideju?kom da se vise obratim?
![]()
slucajno dva puta isto
Ajme kako mi je žao.
Ne znam stvarno kome da se obratiš. Pravobraniteljici za djecu jesi? Novinarima? Oni će naći pravu adresu, nadam se.
čitam i ne vjerujem.
da ti imam što pametno reći bi, ali nemam pa šutim.
čini mi se kao da bi ja već davno nekog sravnila s cestom, eto takvu želju ova tvoja priča budi u meni![]()
![]()
podsjseca me na pricu uz novina kad je bm oteo zeni dvoje djece iz bosne i odveoih u libiju (ili neku drugu arapsku zemlju) gdje djeca nakon razvoda po zakonu automatski pripadaju muzu i njegovoj obitelji... nista nije mogla... a ne sjecam se da je hr nesto poduzela...
ali da se slicno dogadja sa njemackom ne mogu vjerovati...
![]()