Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: sve vrste stolica kod dojenčadi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nataša, kakav je bebi prirast na težini? s koliko je rođena, koja je bila najmanja težina?

kažeš da je od 5. tjedna isključivo dojena. kako je hranjena do tada, izdojeno mlijeko, AD, kombinirano? dodaješ li još nešto (čajevi)?

koliko dugo traje podoj? osjećaš li možda da ti mlijeko jako ide (šprica?) kako se beba ponaša na dojci (ljuti se, zagrcava, ...)? kako mijenjaš dojke, koliko često? daješ li u jednom podoju jednu dojku ili obje?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    nataša, kakav je bebi prirast na težini? s koliko je rođena, koja je bila najmanja težina?

kažeš da je od 5. tjedna isključivo dojena. kako je hranjena do tada, izdojeno mlijeko, AD, kombinirano? dodaješ li još nešto (čajevi)?

koliko dugo traje podoj? osjećaš li možda da ti mlijeko jako ide (šprica?) kako se beba ponaša na dojci (ljuti se, zagrcava, ...)? kako mijenjaš dojke, koliko često? daješ li u jednom podoju jednu dojku ili obje?
    do 5. tjedna hranjena je kombinacija dojenje, adaptirano, malo (kršitelj koda), probali hip pa bilo prerijetka szolica od hipa. čaj ne pije, pila je dok je bilo i adaptiranog. mlijeko mi jako ide, zagrcava se i ljuti, pogotvo pred kraj, valda je već tad puna zraka, riojetko kad podoj završimo mirno i sneno, uglavnom u plaču. zagrce ne se koji put.
    podoj traje cca 15-20 minuta max. pokušam s jednom dojkom, no često joj nije dost, pa bude ljuta, ili joj se jednostavno ne da vući pa hoće da ide lagano. ja ju prebacim na drugu onda......

rođena je s 3850, za mjesec dana, a to je bilo tad kad saM KOMBINIRALA SVAŠTA DOBILA JE 750 GR.

Eto..šta sad kažeš?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i još jedno pitanje, kakav je položaj bebe na dojci - je li cijelim tijelom okrenuta prema tebi? kako hvata bradavicu? trebala bi uhvatiti, uz bradavicu, i čim veći dio areole. usne bi joj trebale čim više biti izvrnute prema van i jezik bi trebao biti vidljiv.

molim te, odgovori mi još na ovo:
    vidiš li bebi u ustima bijele naslage ili možda da joj usna šupljina ima onako neki sedefasti sjaj?
    kako si tebi bradavice (možda ljuskave, peku li, jesu li promijenile boju)?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    i još jedno pitanje, kakav je položaj bebe na dojci - je li cijelim tijelom okrenuta prema tebi? kako hvata bradavicu? trebala bi uhvatiti, uz bradavicu, i čim veći dio areole. usne bi joj trebale čim više biti izvrnute prema van i jezik bi trebao biti vidljiv.

molim te, odgovori mi još na ovo:

baš htjedoh odgovorit, plakala mi je u krevetiću dok sam pisala, mislim da ima soor, tj. mene bole bradavice, a ona ima nešto bijelkasto po ustima, i na desnima...već nekih 5 dana mažem nas rojazolom. patronažne su bile, kažu nije tipični soor, što god to značilo... a moje bradavice su roskaste još uvijek i nakon 5 dana mazanja, no puno manje bole. čak imam i one oštre bolove u grudima povremeno, no isto, otkad mažem, manje
    Misliš da je to uzrok i ovih proljevaastih stolica? msilim, očito nema proljev, inače bi bio češće, zar ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •