Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
imam bebu staru nepunih 8 tjedana. od 5 tjedna je isključivo dojena, a od tad i kreću muke po stolici, tj. ja ih vidim kao muke, one to vjerovatno nisu..ali ne znam
dakle stolica je bila eksplozivna, pa rijetka, pa jako vodenasta, pa je bila i zelenkasta, pa još neke boje, pa dva dana smrdljiva, pa lijepa žuta , ali rijetka, pa sa bijelim zrncima, pa bez, pa kuvanje u crijevima, pa nema toga, pa jedan dan dvije baš baš proljevaste stolice, pa onda dva dana nema stolice i sad, nakon dva dana nemanja stolice danas baš tekuća skroz, ono ne kašasta već voda, žuto-smeđkasta, ma više žuta...proljev. dva puta...

pijemo unazad 7 dana prolife, 1,5 ml svaki dan.

muka mi je otvarat pelenu već!!!!!!!!!!!!
pomagajte savjetima, m olim vas

Kad izlijecite soor (ako ga imas) pokusaj sto manje misliti o kakici I kakva ce ti biti, sto prije prestanes se brinut o tome, to ce vam objema bit bolje. A kad ne budes obadala onda ce kakica bit bas onako "po knjizi"
Kad se sjetim ja sam se znala preznojiti od nervoze prije nego li bi mojoj bebi promijenila pelenu, nocima ne bih mogla zaspati razmisljajuci o boji/konzistenciji/kolicini. Sad mi je smijesno kad se toga sjetim, a tad sam samo o tome razmisljala I opterecivala se., ali valjda sve su mlade mame takve