-
U kbc Rijeka postoji tecaj koji dodje 100kn ako se dobro sjecam informacija prije par godina, taj tecaj se ne odrzava ljeti jer imaju godisnje + ne moze se na tecaj ako nisi iznad 28tt. Patronazne sestre imaju besplatan tecaj. Znaci, ako ides na njihov tecaj pa jos platis i prisustvo porodu, dodje skoro i 500 kn.
Dobar dio je sto ne inzistiraju na tecaju za prisustvo porodu. MM je bio na oba poroda, istina je da mi je to puno znacilo. Da bas toliko treba platiti, dakle skoro 400kn je i malo previse ali tad mi nije padalo na pamet da se bunim, dapace, imala sam lovu spremnu tjednima ranije.
Dio koji mi nije okej je sto muza tjeraju van kad god rade pregled, u prvom porodu su ga sprasili jer posteljica nije lako isla van i u oba dok su me sivali poslije poroda. Isto mislim da bi bilo korektno da stvore uvjete da muz moze biti sa zenom u predradjaoni jer inace dok se ne ide u box ne zovu ga.
Nekako se ne mogu oteti dojmu da bi i ovo drugo dijete mozda prije izaslo van da smo bili svo vrijeme skupa...vjerojatno je subjektivan dojam ali na prvom porodu se sjecam da su mi trudovi stali nakon pregleda iako su bili na neke 3 min kad smo dosli u rodiliste i vratili su mi se tek kad je muz dosao natrag u radjaonu a ovaj drugi puta su se poceli pojacavati tek nakon sto su njega pustili k meni, ono, setala sam po predradjaoni cijelu noc bez trudova a nakon sto je on dosao sve krenulo i bilo gotovo za kakvih sat, sat i pol.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma