Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Iz današnje Slobodne: Plaćanje prisustvo porodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U varazdinu je ista cijena. Platila prvi put I ovaj put cu isto jer mi nema druge ako necu biti sama na porodu. Naravno da to nije fer.

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj katrin23 prvotno napisa Vidi poruku
    U varazdinu je ista cijena. Platila prvi put I ovaj put cu isto jer mi nema druge ako necu biti sama na porodu. Naravno da to nije fer.
    Samo nadopuna za Varaždinsko rodilište. Plaća se dakle isključivo prisutsvo na porodu, uplata nema veze s tečajem, koji u biti i možeš i ne moraš proći. Ali moram napomenuti da imam iskustvo i kao rodilja i kao pratnja u VŽ rodilištu i nikakvih uvjeta oko boravka u rađaoni nije bilo. Ja sam išla na inducirani porod, mužu su rekli da se nacrta kroz sat vremena kad prođem onu pripremu za porod (brijanje, klizma, tuširanje). Ukratko, ušao je sa mnom u box, bio ciljelo vrijeme tamo, do izgona i šivanja. Otpratio nas do sobe i to je to..
    Drugi put bila sam pratnja prijateljici kojoj je oko ponoći pukao vodenjak. Kad su ju zaprimili u rodilište oko 1 u noći istina, rekli su joj da pratnja ne treba dolaziti prije jutra jer po noći nema intervencija, a nije izgledno da će porod krenuti. Međutim, ona me nazvala i zamolila da svejedno dođem čim prije. Ja sam se u 2 u noći nacrtala pred rodilištem, pustili me u rađaonu bez problema! Dobro možda je bilo malog kolutanja očima i komentara tipa, pa rekli smo da dođete ujutro, ali ništa specijalno. Sve u svemu pozitivno iskustvo oba puta, i ponavljam nikoga se ne tjera van poslije izgona ili prije u bilo kojem trenutku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •