Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Iz današnje Slobodne: Plaćanje prisustvo porodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    U Splitu se plaća 400kn...evo ja sam baš prije par dana zvala da se raspitam o tome.
    Jako ljubazna žena mi je objasnila kako to zapravo nije nikakav tečaj već čisto formalno potpisivanje da oba roditelja pristaju na to da suprug prisustuje porodu...i samo da bude znači kad ono baš zagusti uz mene ( jer on naravno ne smije biti cilo vrime pokraj mene, već ga telefonski pozovu prid sam kraj ) naplaćuju pod suho zlato.
    Al ja nemam izbora...meni je prvi porod bija grozan...sama činjenica da te ostave samu i ti nikog nemoš dozvat kad ti bilo šta zatriba mi je ovaj put vridno toga da im platim to šta će moj muž stat pored mene...
    Da se razumimo nikako nije prihvatljivo to naplačivanje jer oni ne nude nikakvu uslugu...al šta da radiš kad u HR mali čovik nema izbora!
    Cekaj, oni zovu prisustvom na porodu to sto muza pozovu na izgon? A onih nekoliko sati prije si sama? Pa bas na izgonu mi je MM najmanje trebao, onda mi je bilo svejedno tko je u radjaoni. Prvi put su bili i neki studenti, ja se toga ne sjecam.

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Cekaj, oni zovu prisustvom na porodu to sto muza pozovu na izgon? A onih nekoliko sati prije si sama? Pa bas na izgonu mi je MM najmanje trebao, onda mi je bilo svejedno tko je u radjaoni. Prvi put su bili i neki studenti, ja se toga ne sjecam.
    Žena može biti satima u trudovima slabo se otvarajući...tad muž nije uz tebe...bar mi je tako tajnica objasnila...već kad oni procjene da se žena počela dobro otvarati onda pozovu muža koji je sve to vrime vanka pred rodilištem...totalna glupost!...ako već plačamo bilo bi fer da bude od samog ulaska u rodilište s nama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •