otvorimo topik o tome, "što bi meni značilo da sam na carskom rezu imala prisustvo bliske osobe" ili slično, napišimo iskustva, i pošaljimo im ministarstvima, bonlicama, kamo god, stvorimo pritisak i doć će do promjene.
otvorimo topik o tome, "što bi meni značilo da sam na carskom rezu imala prisustvo bliske osobe" ili slično, napišimo iskustva, i pošaljimo im ministarstvima, bonlicama, kamo god, stvorimo pritisak i doć će do promjene.
ajde molim te!
sad kad su mi rekli da moram i drugi put na CR pitala sam da li beba moze imati skin to skin s ocem i rekli su mi da to mogu imati samo u vinogradskoj. ne znam jel to moguce.
prije koju godinu gledala sam filmic "natural CR" kojeg je netko stavio na fejsu i plakala ko kisna godina i pitala se sta je to u britaniji a nije kod nas da se on ne moze omoguciti i nama.
beba je nakon njeznog vadjenja, data mami odmah na prsa dok su mamu sivali. ne vidim razloga zasto to nije moguce i kod nas. ne vidim zasto mi u sali mogu biti studenti, a ne moze otac djeteta. fakat ne vidim, a ne mislim da sam tupa :D
leonisa, napiši neki dopis koji može ženama služiti kao formno pismo, samo treba ubaciti detalje, napravit ćemo forumsku akciju neka žene šalju na institucije osobno. jedno je kad dođe od rode, drugo kad 30 pisama dođu od privatnih osoba.