Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Iz današnje Slobodne: Plaćanje prisustvo porodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imate i Knin kao opciju, koliko sam cula hvale vrijednu opciju.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Imate i Knin kao opciju, koliko sam cula hvale vrijednu opciju.
    Ja rekla md-u fa bi iduci put mogla ic u Knin rodit, a on meni da ne moze, da tamo nemaju opreme koliko u Splitu, i da to nije sigurno... Skoro smo se i posvadjali. (naravno da nisam ni trudna )

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja rekla md-u fa bi iduci put mogla ic u Knin rodit, a on meni da ne moze, da tamo nemaju opreme koliko u Splitu, i da to nije sigurno... Skoro smo se i posvadjali. (naravno da nisam ni trudna )
    Split je KBC, ako ti treba specijalizirana neonatologija, ili ako si visokorizična tako da moraš rodit u KBC-u onda ti treba KBC. Ali to je jako malen postotak žena.

Ostalo sve imaš u Kninu, i salu za CR i specijalizirano osoblje. A kad upoznaš primalju Moniku i dr Miru, onda vjeruj mi ne pada ti na pamet nigdje drugdje rađat

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svom pustila dio sa konferencije o promjenama u Kninskom rodilistu na Youtubeu. Kad je odslusao, rekao je "moze, vozim te u Knin" (cca 100 km). Prije toga smo prosli tecaj za Zd rodiliste, tako da je odmah uvidio razliku.
    Off topic: Zvala sam Kninsko rodiliste da pitam sto trebam uciniti kako bih mogla roditi kod njih. Odgovor sestre je bio "dodete kod nas kad pocnu trudovi sa uputnicom za bolnicko lijecenje i rodite, hocete na stolcicu, klececi, lezeci..." Umalo sam se rasplakala od olaksanja i miline.
    On topic: U Kninu naplacuju 120 kn za odjelce za supruga. Tamo ocito koriste Varteks a ne Armani

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •