Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Iz današnje Slobodne: Plaćanje prisustvo porodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se sa Nenom, sami smo si krivi; ma ne samo to nego i kad spominjete carski rez, zašto kvragu se ne dopušta prisustvo na carskom rezu kao i u drugim zemljama? Što bi ženama samo to značilo, uz to da znaju da otac djeteta ili barem bliska osoba ima skin to skin sa djetetom nakon poroda kad ona već nije u mogućnosti?
    off topic
    sad si me sjetila kad sam išla se predbilježiti za porod u Feldbach i dati podatke jer u porodu nit govorim nit odgovaram nit dopuštam da se oko mene govori hehe! i stažista uzimao podatke i prolazimo kroz procedure na obrascu koji na kraju potpisujem da sam upoznata. I ja čovjeku nabrajam neću ovo, neću ono, morao je napisati da neću klistir iako ga ne daju uopće al da se ja osiguram i sve neću ako nije nužno i o glavu. I dolazimo do carskog reza a on mrtav ozbiljan pita: imate li tu kakvih ideja? Kažem ja njemu da neću cr ako nije nužno, a ako bude da hoću da mm primi bebu i starije curke će biti s njim, jer on čuva djecu i mora ih dovesti. I natjeram ga da posebno dopiše da mm dolazi s djecom i da će oni svi primiti bebu. Tek sam onda potpisala obrasce

Rodila sam fiziološki

apropos plaćanja odijela, ne kužim uopće čemu ta odijela? da sve djeluje još bolničkije i zastrašujuće?

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    apropos plaćanja odijela, ne kužim uopće čemu ta odijela? da sve djeluje još bolničkije i zastrašujuće?
    sudeći po tome da se na zapadu ne koriste ta odjelca osim kad se ide u salu za CR i da u hrvatskim bolnicama zaposlenici redovno hodaju okolo svakako odjeveni pa čak u šlapama/klompama bez čarapa, da, služe samo za to što si rekla.

predbilježba u rodilište bi bila super stvar da barem dio žene ne mora tamo silinu podataka davati kad su u trudovima. jednostavno i efikasno, fakat u kninu daju i anketu koja kasnije služi kao plan poroda.
    Posljednje uređivanje od Danci_Krmed : 09.05.2013. at 08:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •