Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Iz današnje Slobodne: Plaćanje prisustvo porodu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kad sam bila u srednjoj radila sam u jednoj cvječarni u sklopu supermarketa. prvi dan su nam rekli, duge hlaće i zatvorene cipele sa čarapama svaki dan, tu se radi sa svakakvim tekućinama, stvari se proljevaju i bude svega, to su osnovna pravila zaštite na radu. dakle, supermarket, ne bolnica.

kad sam imala (u hrvatskoj) carski rez, gledala sam ispod stola i med sestra / primjalja koja me je dofurala u salu i pomagala u operaciji je imala BOSE NOGE I ŠLAPE. čak dan danas se sjećam kakve je imala narukvice oko gležnja. malo nakon što sam to skužila čujem pljus plodne vode ili neke druge (meni) nedefinirane tekućine. bose noge i klompe (otvorene, zatvorene, vidjeh svašta) te suknje su obična pojava u našim rodilištima i meni to nikako ne ide u glavu iz stajališta zaštite na radu.

i onda kad ti tata kaže u kolovozu da je dva tjedna prije na porodu svog djeteta morao izači iz rodilišta kupiti duge hlače da bi bio na porodu (a u glavi ZNAŠ da je barem jedna primalja bila taj dan bez čarapa u klompama) onda stvarno se pitaš ko koga tu je**.

uostalom, nije (taj, konkretan) čovjek lud, to je bilo 3. dijete, da mu je rečeno (na obaveznom tečaju, opaska) bio bi se obukao kako treba.

ja jesam za osnovnu obuču/odjeću, ali za svih.
    Posljednje uređivanje od Danci_Krmed : 09.05.2013. at 14:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •