Ma još ga se nisam domogla, a u međuvremenu sam saznala da postoje dvije vrste: Butyrospermum Parkii i Vitellaria Nilotica.
Za one koji žele znati više: http://www.naturessheabutter.com/Abo...tter-s/148.htm
maco, koji je tvoj?
Nisam sigurna da će me sad zadovoljiti ovaj obični seljački butyro, hoću ovaj drugi
U međuvremenu i dalje meljam JGL-om i u težim danima Sudocremom.

Odgovori s citatom
Razumijem te, Anddu, jedino što su naši problemi krenuli s dohranom. Sad trackam guzu i trackam i dvoumim se da li su krive kruška i jabuka ili bi se crvenili i osuli po guzi da sam joj dala jesti bilo što. Mi za crvenilo koristimo
(u frižideru je putrast).
. Kad mi stigne stranjski, isti kao tvoj, maco, javim koja je razlika, ovaj je na sobnoj baš kao jako gusto ulje.
: "At room temperature Eastern African shea butter is softer than West African shea butter. It is creamier and silky, making it quick and easy to apply."
Da me sad netko stavi pred kartu Afrike i pita da pokažem Ugandu, izblamirala bih se nemilo. Sad ću barem znati da moram tražiti na istoku

dermatitis na obrazima s njom bi brzo prosao, al ovaj pelenski osip ni s njom, ni sa kantarionom, nevenom, sudocremom, mustelom....sad smo vec drugi put na rivanolu, a dobili smo i beloderm i plimicol
Samo, deklaracija je puna alkohola i višesložnih sastojaka s puno xy-ova pa eto, nije baš u duhu topica. Al zato je jeftino.
. Ovaj amazon-ski mi je MRAAAAAAAK. Miješam ga s uljima za dermitis i dobijem fenomenalnu teksturu za mazanje guze, nema mu ravna. Jedino ne znam kakav bi se pokazao kad bi se koristio u origigi varijanti, možda mu onda mazivost nije jača strana?!