Somebody prvotno napisa
Ma i ja sam bila losa u tjelesnom. Ok, po ovome sto pišeš mozda sam bila malčice bolja u nekim stvarima, tipa mogla sam se dodavati,uhvatiti loptu, raditi trbušnjake. Ali s druge strane, znam da si ti napisala da si uspjela voziti bicikl, možda nespretno, ali ipak jesi, ja bicikl uopće ne mogu voziti, nemam ravnotežu i kontrolu koja je za to potrebna, a i strah me. Mi smo isto u osnovnoj školi, u nižim razredima trebali voziti na igralištu, jedan krug svatko. I naravno da su svi osim mene mogli. U autoškolu nikada nisam isla jer me strah. Mislim da ne bih mogla to savladati, a voziti auto na cesti i riskirati svoj i tuđi život nije mala stvar, a vjerojatno ne bi ni položila, pa bi samo novac bio bačen u vjetar.
Ti si barem pokušala ako nista drugo. Treba imati hrabrosti za to.
Razumijem to s učenjem. Znam da je lakse reci nego napraviti, ali sada si starija i možda su se neke stvari ipak promijenile od srednje škole. I meni je u srednjoj trebalo puno da naučim neke stvari, dok su drugi bili kampanjci.
I da, zaboravila sam,vijaču nisam mogla preskakati tada, a ne mogu ni sada.
Vidim,razumiješ engleski, znaci da si ipak uspjela naučiti.
Da, mislim da zbog nedovoljnog broja poruka ne mogu jos poslati ni primiti privatnu poruku. A te osobne stvari, studij,mjesto stanovanja, ipak ne bih tu pisala.