PITANJE123 prvotno napisa
Bok!
Ja sam u tjelesnom bila baš ekstremno loša. Ja sam čak čučanj/sklek radila nepravilno. Vijaču nisam mogla preskočiti. Nikad nisam mogla primiti loptu u ruke. Kad bi igrali graničara meni mene bi za par sekundi pogodili.
Kada kažem 70 sati učenja mislim da je npr. profesor u srijedu rekao da test pišemo prošlu srijedu i onda sam ja učila 10 svaki dan sati tjedan dana. Ja sam učila svaki dan minimalno 8 sati, a znala sam i po 24 sata u komadu. Ja sam svake školske godine učila od rujna pa do lipnja barem 8 sati na dan bez da sam gledala TV, šetala se ili bilo što drugo. Shvaćaš, doslovno sam učila cijele dane bez i malo odmora. Često sam po noći spavala samo 3 sata ili ništa. Ja nikad nisam bila kampanjac jer ne bih ništa mogla savladavati. Ja sam morala kontinuirano učiti svaki dan da bih mogla bilo što zapamtiti. Meni trebaju 2 sata da zapamtim jednu rečenicu. Evo za jedan strani jezik mi je trebalo da naučim 6 jednostavnih rečenica za dvojku 20 sati. Već sam se prošle godine sam se prijavila u postani student i bila sam 2. na listi, tako da se nadam da ću negdje upisati taj predmet koji želim. Inače ne mogu još sada ići zbog određenih razloga. Joj, ja sam isprobala puno tehnika, ali jednostavno se radi o niskoj inteligenciji. Kad imaš nisku inteligenciju nikakve ti metode ne mogu pomoći. To je kao da ti netko kaže da voziš auto bez benzina ili da slikaš bez talenta. Inteligencija zaista igra veliku ulogu u tome što je netko postići u životu. Pročitala sam na engleskom forumu da je jedan čovjek imao jako loše pamćenje (vjerojatno samo malo bolje od mog) i zbog toga je morao ostaviti osnovnu školu (ali ja ga ne osuđujem jer znam da nitko ne bi bio spreman učiti 2 h jednu rečenicu kao ja jer znam po sebi i spavati npr. cijelu srednju 3,2,1 h po noći ili ništa).
To da imam ispodprosječnu inteligenciju tvrdim cijeli život, ali prije 5 mjeseci sam bila kod psihologa (zbog pregleda dispraksije) i on je to isto potvrdio.
Ja plesati ni najjednostavniji ples gotovo uopće ne mogu. Ja bi se prvo vjerojatno trebala satima štrebati neki pokret pa onda taj isti satima isprobavati i tako svaki sljedeći. I kad bih sve naštrebala ja opet ne bi mogla oponašati taj korak.
Da li ti imaš autoškolu? Da li možeš voziti bicikao?
Što studiraš? <3
Od kud si?
Zašto ti ne mogu poslati privatnu poruku? Željela bih da se privatno dopisujemo. Mislim da moraš napisati tu na forumu nekoliko postova da bi dobila pravo nekome poslati/primiti privatnu poruku, barem je tako meni bilo.