-
Hvala obijema... Nažalost, samo su dvije poruke došle u vezi s ovim pa je očito da je ta dijagnoza (dyspraxia) nekakvo špansko selo. Pa čak se i enela ne čini sa ovih prostora. Pokušao sam i po raznoraznim forumima, zaustavio sam se na forumu u USA, no ni tamo nije baš to našlo zadovoljavajućeg odjeka. Zanimljivo, ali čak 5-10% djece je pogođeno time, naravno, stupnjevano, pa ima, vjerujem, mnoštvo ljudi čija djeca to imaju, ali nije dijagnosticirana ili možda čak nema potrebe za dijagnosticiranjem. No diagnose, no disease, no therapy, no cure, kako bih ja rekao na nekom forumu tamo. Kako i pišem, o tome sa baš i ne zna puno (former "sindrom nespretnog djeteta"), malo je ljudi koji mogu pomoć, znaju ili žele sudjelovati. Ljudi su tamo i drugačiji (konkretno, pišem o forumu u USA) potpuno. Načelno, svi traže nekog posebnog liječnika, superspecijalistu i sl. koji bi im pomogao i samopomoć im nije bliska. Stoga sam pokrenuo (kako mi se čini, jalov posao) temu samopomoći. Sam i tu...
Kad je nečija životna misija da traži zajednički nazivnik za podijeliti sreću, probleme, život i sl, dovoljno je reći da se zove Andro-gen. Barem na rodinom forumu djece s posebnim potrebama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma